Forum Discussion

kosmitka214's avatar
8 months ago

Błędy the Sims 4

Witam w moje grze pojawiają się jakieś błędy uniemożliwiające mi rozgrywkę gdy próbuję flirtować swoim simem to on jakby mi się cały czas resetuje i wszystko co mu wybiorę do zrobienia od razu znika zaczeło się od tego że na panelu wykonywanej czynności zaczęły pojawiać się błędy najpierw to co SIM robił pojawiało się w podwójnej otoczce zamiast w jednej (chodzi o ten zielony kolor) później moi Simowie mieli coś zrobić a stali w miejscu bez czynnie bo to co im wybrałam jakoś się zawieszało i nie robili nic nieraz musiałam ich zresetować by zaczęli działać potem gdy przechodziłam do zarządzania światami nieraz nic nie mogłam zrobić ponieważ miałam jedynie tło czarne lub białe a w tle grała jedynie muzyka i nic poza tym ponadto kiedy nieraz chciałam gdzieś wyjść z swoim simem na miasto to po dotarciu na miejsce znów nic się nie dało zrobić ponieważ wszystko znika nie widać członków rodziny kursora co powinnam zrobić by pozbyć się tych błędów ?? Mam w planie wydać za mąż dwoje moich simów ale nie wiem czy z tymi błędami to będzie możliwe?? Nie chciałabym zaczynać ponownie od nowa rozgrywki ponieważ tego nie lubię proszę o odpowiedź 

5 Replies

• Ale ja gram na konsoli x box x więc proszę o odpowiedź jak tam mam tą grę naprawić?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 months ago
    @kosmitka214 Wykonaj zimny start konsoli - wyłącz Xbox a następnie odłącz konsolę na 3 min. od zasilania.
    Przetestuj także działanie gry przy zupełnie nowym zapisie i daj znać jaki jest efekt.
  • Zrobiłam ten zimny reset i nic to nie dało dalej nie mogę wykonywać interakcji romantycznych nawet mi nie działa opcja postaraj się o dziecko bo zaraz wszystko się resetuje a Simowie stoją bez czynnie i się patrzą 🫤

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 months ago

Wiem, że nie chcesz stracić postępów, ale dla testu sprawdź czy w nowej rodzinie występują te same problemy.

- sprawdź też ilość wolnego miejsca na dysku; czy gra jest zainstalowana na dysku wewnętrznym czy posiadasz tez dysk zewnętrzny

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,324 PostsLatest Activity: 5 days ago