Błedy
Ma ktoś może problem z cechami u mnie sim ma ceche aktywny i wydaje dziwny odgłos tak jakby kogoś wołał i jest głośny jeszcze coś jest nie tak z relacjami przeważnie albo simowie mają nudną rozmowe albo niezreczne spotkanie a są małżeństwem czasami też zaczynają się obrażać a daje neutralne dobre cechy zachowują się jakby byli obcy nie mam modów ustawiłam im dopasowania ale jest tylko gorzej jak daje podobne cechy to nudzą sie rozmową spada satysfakcja jak daje np kreatywnego i geniusza to juz calkiem jest zle mimo ustawień kogo lubi kto go kręci a już dramat z innymi simami z otoczenia pukają tacy z którymi od razu mam czerwony pasek bo mają skrajny brak zgodności chwilami też sami wchodzą mi do domu i robią co chcą najgorsze są wróżki przychodzi odsyłam do domu po minucie znów wraca i tak wkółko nie działa też odrodzenie sim nie może się odrodzić nie działa wyciszenie telefonu bo po kilku zapisach i wyjsciach z gry wszystko sie resetuje zaczynam grać rodziną a mimo to simowie z otoczenia pojawiają się w wizytowych strojach tak jakby szukali pary nie działa mi też cecha parceli lokal prywatny bo i tak przychodzą jak gralam 4 simami 2 dorosłych 2 dzieci to jak jeden dochodzi dorosły do kołyski te dostaje odczucie zazdrość i nawet jak ich dorastam to oczucie zostaje i się obrażają