LeeFelixLuvSeasoned Newcomer3 months agoBłąd po aktualizacji, pls helpznikają mi zakupione przedmioty i zrobione. np książki, jedzenie. proszę to naprawić :(((
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago7,531 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago7,531 Posts
Recent DiscussionsSIMS4 Mam zainstalowane sims4 na laptopie klikam na pulpicie SIMS4 dostaje powiadomienie ze mam zainstalowac gre xdd Wiejska sielanka, zwierzęta w wyposażeniu rodziny Cześć, Od bardzo długiego czasu mam problem z krowami i lamami w ekwipunku. Nie mogę ich umieścić w oborze. Widzę je w wyposażeniu rodziny ale nic więcej z nimi zrobić nie mogę. Gdy chcę któreś zwie...Brakuje przycisku 'Wczytaj grę' Jak widać, nie ma przycisku 'Wczytaj grę' i d;atego nie ma moich wczesniej zapisanych rodzin. Prośba o szybką reakcję. Problem z wyposażeniem Czy tylko mi nie działa wyposażenie Simów? Wszystko znika za każdym razem jak podróżuje i odpalam na nowo grę. I jak mam np. jakieś nasiona do zasadzenia to nie mogę ich umieścić w świecie. Ostatnio ...Samoistne zapłony Dlaczego dosłownie randomowe przedmioty zaczynają się palić nie wiem czy jest tak na PC ale na ps5 mam taki błąd proszę naprawcie to bo gra jest nie grywalna.