6 years ago
Błąd z syrenami w The Sims 4
Witajcie,
od jakiegoś czasu grywam na koncie mojej kuzynki, która posiada większość dodatków. W każdym bądź razie, od 2 dni próbuje naprawić pewien błąd w grze. Mianowicie, moja simka jest czarownicą, jej partner syrenem a ich córka, po osiągnięciu nastoletniego wieku, okazała być się i ty i tym. Bardzo mnie to ucieszyło, jednakże gdy tylko poszła popływać, to od tej pory cały czas ma ogon. Nawet jak jest na lądzie. Próbowałam ją edytować, dawałam opcje resetu, przebieranie tez nic nie daje (simka nie pokazuje, że ma drugą formę i niby mogę ją ubrać w normalne rzeczy, lecz i tak nie mogę ją w to przebrać). Pragnę dodać, że nie mam żadnych modów.
Będę bardzo wdzięczna za Waszą pomoc ❤️
- @Inezolka
Hybryda simki z cecha jednoczesnie syreny i carownicy to jest bug gry. Gra powinna wybrac jej tylko jedna rase okultystyczna podczas urodzin.
Stad ten blad.
Zajrzyj do tego tematu
https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports/NEEDS-INPUT-Issues-with-Spellcaster-Hybrids-by-conversion/m-p/8463515/highlight/true#
W ostatnich postach tego tematu jest mowa wlasnie o hybrydzie czarownicy z syrena.
Mozesz zawsze jednak dac jej do zjedzenia dwie porcje wodorostow aby usunac ceche syreny Oczywiscie ta simka moze sie jeszcze niespodziewanie zresetowac przez przypadek i odzyskac nogi, ale nie mozna tego na grze w zaden sposób wymusić, wiec wodorosty to najlepsze rozwiazanie.
Nie jestem pracownikiem EA