błędy występujące w the sims 4
odkąd zainstalowałam dodatek uniwersytet występują trzy błędy: gdy pada deszcz, sim zamiast iść np na egzaminy,czy robić coś innego biega jak nawiedzony z parasolem,składa go i rozkłada i biega po okolicy jakby się zaciął,żeby przestał muszę ponownie uruchomić grę,a potem okazuje się że sim nie zdążył na egzamin,drugi błąd jest związany z upływającym czasem,nawet jak włączę najszybszy tryb czas mija powoli i muszę patrzeć jak sim przez godzinę np pisze pracę domową albo śpi,nie działa też przyspieszenie klawiszami numerycznymi,trzecia sprawa to tryb budowania,szafki kuchenne,kiedyś można było ustawić w płynną zabudowę przylegającą do agd,teraz nie zawsze się to udaje,tak samo z krzesłami i stołami,nie zawsze krzesło jadalniane pasuje do stołu też z jadalni,kiedyś też można było kilka poziomych okien ustawić na jednej ścianie,teraz niestety nie można,wiele luster nie można ustawić już na ścianie na wybranej przez siebie wysokości,szkoda bo brak tych opcji,które kiedyś były dostępne odbiera radość budowania,mam grę na bieżąco aktualizowaną,robiłam nawet naprawę gry,więc te błędy nie są tylko u mnie,proszę je wziąść pod uwagę przy najbliższej aktualizacji,pozdrawiam,wierna fanka simsów od pierwszej odsłony.