Lusilsantos5 years agobb.showhiddenobjects Cześć! The Sims 4 na windows i na macos się różnią dlatego pytam. Czy wie ktoś czemu mi nie działa bb.showhiddenobjects?
EA_KubaCommunity Manager5 years agoHej @Lusilsantos Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem 🙂
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago7,585 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago7,585 Posts
Recent DiscussionsBłędy Nic nie zostało usunięte a błędów przybyło .Nadal znikają na biało zdjęcie zrobione na podstawie zdjęć. Aspiracje :lepkie rączki nie ma czegoś takiego jak ukradnij czy tam zwiń, liceum : nie odznacza...Wywala mi gre po włączeniu Mam problem z włączeniem ts4 na komputerze, mianowicie gdy włączam grę z ea app to pokazuje mi logo ts4 zaczyna grać muzyka i nagle gra się wyłącza i wyświetla mi się ten komunikat. Mam mody i dlc na...Kod na większą ilość mieszkań do wynajęcia nie działa Próbowałam użyć kodu bb.increasealunitcap on żeby móc tworzyć więcej niż 6 mieszkań na jednej parceli. Niestety kod nie działa. Próbowałam wpisać w trybie testowym, w trybie nietestowym, w widoku św...Błąd tworzenia personalizowanych wydarzeń Hej. Czy ktoś ma też błąd personalizowania wydarzeń? Np. prosząc innego sima o zorganizowanie randki - wyskakuje puste okienko z suwakiem. Gram od ostatniej aktualizacji, nie mam modów. Problem z potwierdzeniem tożsamości Witam, mam problem z uruchomieniem gry. Kiedy próbuję ją uruchomić, pojawia się okienko z potwierdzeniem tożsamości. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że podany tam adres e-mail jest mi ...