Forum Discussion

borek3009's avatar
borek3009
Seasoned Newcomer
1 day ago

Biały ekran Copperdale

3 miesiące temu chciałem zmienić parcele mieszkalną w Copperdale na wynajem. Wyrzuciło mnie z gry i od tego momentu jak chce wejść z trybu głównego ekranu lub podróżować z simem do Copperdale to mam biały ekran ładowania i świat Copperdale nie otwiera się. Co w takiej sytuacji? Gracze płacą pieniądze za grę z której nie można czerpać przyjemności... Dodam że nie mam modów. Nie jestem w stanie znaleźć zapisu który mógłby być wadliwy. A nie chce usuwać wszystkiego ponieważ moje zapisy to co najmniej 4 lata gry.

3 Replies

• Hej borek3009​

W pierwszej kolejności napraw grę w aplikacji EA. Następnie wejdź do gry i spróbuj wejść w trybie budowy na działkę, którą chciałeś zmienić na wynajem > spróbuj ją zamienić na mieszkalną lub usuń ją z gry.

Niestety działki na wynajem czasem powodują problemy w grze, więc trzeba się z nimi ostrożnie obchodzić. Przyznam, że od dawna nie gram na tych działkach, właśnie z powodu błędów. I nie tworzę nowych domów na wynajem.

• borek3009's avatar
    borek3009
    Seasoned Newcomer
    22 hours ago

Nie mogę wejść w ogóle do świata w której powstała działka biały ekran jest w każdym możliwym sposobie wejścia 

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    20 hours ago

borek3009​ 

Czy naprawiałeś grę w aplikacji EA? Napraw teraz i spróbuj jeszcze raz. 

Jeżeli to nie pomoże to zapisz do Biblioteki swoje domy/rodziny, w których aktualnie grasz (budujesz) >wyślij je do Galerii, a następnie zapisz grę i wyjdź z niej. Następnie wyjmij folder The Sims 4 na pulpit komputera (katalog Dokumenty>Electronic Arts) i włącz grę. W katalogu Dokumenty>Electronic Arts utworzy się nowy folder The Sims 4 > wejdź do gry, wybierz z CAS jakiegoś sima i umieść go w jakimś domu. Następnie sprawdź, czy możesz wejść w świat Copperdale. Jeżeli w nowej grze będzie wszystko w porządku to otwórz Galerię, wejdź na swój profil i stamtąd pobierz do gry domy/simy, które zapisałeś ze starej gry. 

I na razie nie zmieniaj żadnej działki w: "na wynajem".

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 34 minutes ago
7,825 Posts