Forum Discussion

borek3009's avatar
borek3009
New Novice
1 day ago

Biały emran

3 miesiące temu chciałem zmienić parcele mieszkalną w Copperdale na wynajem. Wyrzuciło mnie z gry i od tego momentu jak chce wejść z trybu głównego ekranu lub podróżować z simem do Copperdale to mam biały ekran ładowania i świat Copperdale nie otwiera się. Co w takiej sytuacji? Gracze płacą pieniądze za grę z której nie można czerpać przyjemności... Dodam że nie mam modów. Nie jestem w stanie znaleźć zapisu który mógłby być wadliwy. A nie chce usuwać wszystkiego ponieważ moje zapisy to co najmniej 4 lata gry.

Zgodnie z waszymi zaleceniami wyciągnąłem folder The Sims na pulpit i rozpocząłem nową grę ale to nie pomogło 

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej borek3009​ 

Spróbuj proszę naprawić grę w EA app, a następnie wyczyścić pamięć podręczną aplikacji. Warto też sprawdzić, czy dodatek „Licealne lata” został zainstalowany poprawnie. Możesz go odinstalować, uruchomić grę bez dodatku, zamknąć ją i zainstalować dodatek ponownie.

Nie usuwaj swoich zapisów. Przed dalszymi próbami wykonaj kopię folderu „saves” znajdującego się w Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 4.

Jeżeli Copperdale nadal będzie wyświetlać biały ekran nawet w nowej grze i w świeżym folderze użytkownika, prześlij proszę raport DxDiag. Sprawdzimy wtedy, czy problem może być związany z plikami gry, sterownikami karty graficznej albo konfiguracją systemu.

[Info] Jak wygenerować raport DxDiag | EA Forums - 7440059

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 day ago
7,840 Posts