Forum Discussion

SuperSimon2000's avatar
SuperSimon2000
Seasoned Newcomer
2 months ago
Solved

Brak Dochodowe Hobby (Dezaktywowano) oraz Brak dawniej darmowych dlc

Próba aktywacji DLC się nie powiodła. Zakupiłem pakiet "The Sims 4 Dochodowe hobby" – w grze ma status „Dezaktywowano”, mimo że pliki są pobrane. Dodatkowo z mojego konta i historii zamówień zniknęły całkowicie 3 starsze darmowe pakiety DLC.Problem z reklamacją na stronie EA Help – brak możliwości kontaktu z EA, system całkowicie ukrywa opcję wysłania E-maila, a czat na żywo nie działa. Próbowałem już reinstalacji oraz czyszczenia pamięci podręcznej EA app, ale błąd licencji nadal występuje. Proszę o pomoc moderatora w przekazaniu sprawy do wsparcia technicznego w celu synchronizacji uprawnień konta.

• danuta720's avatar
    danuta720
    2 months ago

Hej SuperSimon2000​  

Włącz grę i w Głównym Menu gry przejdź do zakładki Rynek, tam sprawdź, czy zaznaczy masz zaznaczony ten pakiet > patrz: link do graficznej instrukcji

Jeżeli nadal nie będziesz miał pakietu w grze, a zalogowałeś się na właściwe konto - to, jak wyżej napisał EA_Kuba​ , skontaktuj się z doradcą EA.

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej SuperSimon2000​ 

Tego rodzaju problemy zazwyczaj wiążą się z logowaniem się na niewłaściwe konto EA. Pozycje kupione, czy też pobrane za darmo nie mogą zniknąć z historii zamówień. 

The Sims 4 Dochodowe hobby - zostało kupione poprzez EA app, czy np. poprzez Steam? 

Jeśli chodzi o problemy z rozpoczęciem czatu sprawdź instrukcje zawarte w artykule poniżej: 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    2 months ago

Hej SuperSimon2000​  

Włącz grę i w Głównym Menu gry przejdź do zakładki Rynek, tam sprawdź, czy zaznaczy masz zaznaczony ten pakiet > patrz: link do graficznej instrukcji

Jeżeli nadal nie będziesz miał pakietu w grze, a zalogowałeś się na właściwe konto - to, jak wyżej napisał EA_Kuba​ , skontaktuj się z doradcą EA.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago
7,886 Posts