Forum Discussion

zsternik's avatar
2 years ago
Solved

Brak dodatków do simsow po przesiadce z pc na konsole

Przez całą swoją przygodę z simsamk na pc kupowałam różne dodatki, niedawno przesiadłam się na xboxa i owych dodatków nie ma. Mimo, że konto to samo. Był jeden dodatek, który po odinstalowaniu i zainstalowaniu znikł również. Jest mi niezmiernie szkoda z tego powodu, bo miałam ich dość sporo, wie ktoś może jak je odnaleźć? Chyba przeszukałam już wszystko 

• Hej @zsternik 

Przykro mi, ale na konsoli nie będą działać dodatki zakupione na PC.

Wersja gry dla PC nie będzie działać na konsoli, bo ta wersja gry jest stworzona dla innego urządzenia z innym oprogramowaniem.

7 Replies

• Hej @zsternik 

Przykro mi, ale na konsoli nie będą działać dodatki zakupione na PC.

Wersja gry dla PC nie będzie działać na konsoli, bo ta wersja gry jest stworzona dla innego urządzenia z innym oprogramowaniem.

• zsternik's avatar
    zsternik
    2 years ago

Ale działały, napisałam że pojawił mi się jeden dodatek, który miałam możliwość pobrać i był normalnie w grze. Po odinstalowaniu i zainstalowaniu ponownie wszystkiego nie było już żadnego.

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    2 years ago

@zsternik 

Ten dodatek na pewno nie pochodził z wersji gry na PC, gdyż ta gra jest inaczej skonstruowana i nie otworzyła by się na konsoli. Być może była to jakaś chwilowa promocja na konsole i już się skończyła.

• zsternik's avatar
    zsternik
    2 years ago

Pochodził, wszystkie dodatki były zakupowane przez stronę podczas gdy grałam na pc

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    2 years ago

@zsternik 

Jak napisałam wyżej, nie ma takiej możliwości, żeby dodatek stworzony pd komputer PC działał na konsoli. To zupełnie innego rodzaju oprogramowanie. 🙂

• Bartek_8S's avatar
    Bartek_8S
    Newcomer
    8 months ago

Przepraszam ale nie rozumiem. Czy jeśli kupiłem dodatki (cyfrowe) na playstation to czy jeśli zaloguję się na to konto EA na PC to będe mógł w nie grać?

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,485 PostsLatest Activity: 2 hours ago