Forum Discussion

Kbooktok's avatar
3 years ago

Brak folderu the sims 3

Dzien dobry,wczoraj zakupiłam gre ,,The Sims 3,,.Gra zainstalowała sie po około 2 godzinach bez komplikacji.Tego samego dnia próbowałam ją uruchomić,jednak bez skutku.Nie ma jej w folderze ,,Electronic Arts,,.Według gry przegrałam 3 minuty,,Zgaduje ze liczy sie włączanie gry.Mam windows 11.Prosze o pomoc

7 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago
    @Kbooktok

Zakladam ze grę kupiłas bezpośredno od EA a nie na Steamie czy innej platformie.
    Zaloguj się na swoje konto w EA ap i otwórz tę aplikacje
    Po lewej otwórz Biblioteka i po prawej odszukaj okładkę gry TS3 - wybierz na niej Zarządzanie, a następnie wybierz opcje Napraw
  • kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago

@Kbooktok 

Jeśli kupiłeś tylko kod a nie musiałes tam załozyc konta to nie ma znaczenia.

Jeśli wciąż imasz zainstalowane na komputerze DEMO simow odinstaluj je natychmiast 

Na komputerze po zainstalowaniu gry normalnie jest tylko jeden folder instalacyjny i szukasz go w Program Files > EA Games.>The Sims3

Folder drugi -  w  Dokumenty > Electronic Arts > The Sims3  tworzy sie dopiero po uruchomieniu gry. - (to jest folder  w ktorym jest Bibliootekla i zapisy)  

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @Kbooktok 

Jeśli odpowiedź @kreatora pomogła Ci w uporaniu się z problemem nie zapomnij oznaczyć jej jako rozwiązanie. 

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago

@Kbooktok

Pobierz i zainstaluj ten Direct.x klikajac na pobrany plik z tego linku
    https://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=35
    (mozesz instalować bexpiecznie rózne wersje Direct X na swoim komputerze - gra wybierze wersje pliku ktorego potrzebuje). Jeśli zaś ten plik juz masz na swoim komputerze, to komputer po prostu odmowi zainstalowania go.

Po zainstalowaniutego zrestartuj komputer - opcja Uruchom ponownie

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,195 PostsLatest Activity: 18 hours ago