Brak interakcji z klientami
Cześć,
Ostatnio, kiedy otwieram sklep w The Sims 4, po jakimś czasie w ogóle nie mam interakcji z klientami oprócz "MC Command Center" i "Wyproś klienta". Taka sytuacja ma miejsce tylko z klientami, których nie zna moja Simka, a w przypadku tych, których zna, wszystko działa dobrze.
I nie może chodzić o mody, bo uruchamiałam grę bez modów i jest to samo.
Dzięki z góry za odpowiedź.
Hej @D1NACALIENTE
Myślę, że błąd spowodowany został przez zepsute mody i myślę, że nie usunęłaś ich wszystkich z gry.
Ponadto sklep musi mieć wolną przestrzeń na swobodny dostęp klientów do półek z towarem oraz wolne miejsce na swobodny dostęp do stolika wewnątrz sklepu, oraz odpowiednią ilość krzeseł tak, żeby klienci usiąść i mogli porozmawiać ze sprzedawcą - jest to jedna z obowiązkowych interakcji pomiędzy obsługą a klientami.
W takiej sytuacji najpierw sprawdź swoje mody:
1. wyjmij z gry folder Mods na pulpit komputera (i nie wkładaj go z powrotem do gry!).
Z folderu The Sims 4 usuń następujące pliki/foldery:
- cache,
- cachestr,
- onlinethumbnailcache,
- localthumbcache,Jeżeli masz w nim również pliki o nazwie:
- lastException .txt,
- LastUIException.txt
- LastCrash.txt
to także usuń je natychmiast, gdyż one również powodują błędy gry.2. Napraw grę w aplikacji EA.
3. Włącz grę i sprawdź rozgrywkę. W tym miejscu sprawdź także, czy wszystkie obowiązkowe ścieżki w sklepie są wolne dla klientów.
4. Przeczytaj uważnie poradnik i zastosuj jego wskazówki.
Przy okazji polecam poradnik "Jak prowadzić własny biznes".
Pozdrawiam