Forum Discussion
W grze The Sims 4 nie ma możliwości przełączenia się na niemowlaka. Możesz to zrobić dopiero wtedy, gdy niemowlak stanie się małym dzieckiem. Zatem z opisu wnioskuję, że masz w grze jakieś mody/obiekty CC. W takiej sytuacji przeczytaj poradnik Jak się pozbyć błędów w grze i problemów z modami i zastosuj jego wskazówki.
- Rubinowa1 month agoSeasoned Newcomer
Nie mam zadnych modow/obiekty cc, jest mozliwosc przełączenia sie na niemowloka (nowa kategoria wiekowa) jest ona zaraz po noworotku bądz jako pierwsza kategoria wiekowa. Jakieś inne mozliwosci rozwiazania problemu?
- ame_lia226029 days agoSeasoned Newcomer
HejkaRubinowa , widzę że też komentarz został opublikowany 19 dni temu więc może już znalazłaś rozwiązanie lub informacje. Ale mam ten sam identyczny problem. Dokładnie jak opisałaś i też nie używam kodów ani żadnych CC. Jednak napisano mi że ten błąd wynika z jakiegoś problemu przy nowej aktualizacji, pracują nad tym więc niestety narazie musimy tylko czekać.
Daj znać jeśli znalazłaś jakiś sposób aby to się mniej zdarzało…pozdrawiam
- Rubinowa29 days agoSeasoned Newcomer
nie niestety nie udało mi się znaleźć rozwiazania :( postarzalam simke przez to, nie chcialo mi sie za kazdym razem wychodzic do menu glownego i jeszcze raz wchodzic