Forum Discussion
10 Replies
- danuta7201 month agoHero+
W grze The Sims 4 nie ma możliwości przełączenia się na niemowlaka. Możesz to zrobić dopiero wtedy, gdy niemowlak stanie się małym dzieckiem. Zatem z opisu wnioskuję, że masz w grze jakieś mody/obiekty CC. W takiej sytuacji przeczytaj poradnik Jak się pozbyć błędów w grze i problemów z modami i zastosuj jego wskazówki.
- Rubinowa1 month agoSeasoned Newcomer
Nie mam zadnych modow/obiekty cc, jest mozliwosc przełączenia sie na niemowloka (nowa kategoria wiekowa) jest ona zaraz po noworotku bądz jako pierwsza kategoria wiekowa. Jakieś inne mozliwosci rozwiazania problemu?
- ame_lia22601 month agoSeasoned Newcomer
Witam,
Mam problem ponieważ zniknęły mi wszystkie możliwe interakcje z niemowlakami. Gdybym chciała żeby moja simka np wzięła niemowlę na ręce i coś tam zrobiła to nie mogę i wyświetla mi się tylko to. (Więcej opcji -> działania -> otwórz profil)
i to nie przez to że dzieciak leży w kołysce tylko cały czas tak jest. Jedyny sposób aby coś z nim zrobić to klikać na możliwe obiekty tak jak na kołyskę aby położyć dzieciaka. Dopiero od nie dawna tak mam i nie wiem jak to naprawić. I to nie jest tylko w tej rodzinie, w każdej jest ten sam problem.
czy ktoś ma pomysł jak to naprawić ? - EA_Kalina1 month ago
Community Manager
Hej ame_lia2260
Dopisz nam jeszcze czy używasz modów lub CC.
- ame_lia22601 month agoSeasoned Newcomer
Nie, nie używam żadnych modów ani CC. Tylko pakiety dodatkowe
- EA_Kalina30 days ago
Community Manager
Chcę Wam dać znać, że ten problem jest ujęty w ostatniej Laundry List (27 stycznia 2026). Zespół ma zgłoszenia dotyczące sytuacji, w których interakcje z niemowlakiem znikają lub są bardzo ograniczone, szczególnie po powrocie Sima z pracy albo po dłuższym czasie w zapisie.
Na ten moment nie ma jeszcze potwierdzonej poprawki, ale temat jest znany i monitorowany.
- ame_lia226029 days agoSeasoned Newcomer
Okej, dziękuję za informację.
no to co, nie zostało nic tylko się denerwować i czekać haha 😂jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam !!
- ame_lia226029 days agoSeasoned Newcomer
HejkaRubinowa , widzę że też komentarz został opublikowany 19 dni temu więc może już znalazłaś rozwiązanie lub informacje. Ale mam ten sam identyczny problem. Dokładnie jak opisałaś i też nie używam kodów ani żadnych CC. Jednak napisano mi że ten błąd wynika z jakiegoś problemu przy nowej aktualizacji, pracują nad tym więc niestety narazie musimy tylko czekać.
Daj znać jeśli znalazłaś jakiś sposób aby to się mniej zdarzało…pozdrawiam
- Rubinowa29 days agoSeasoned Newcomer
nie niestety nie udało mi się znaleźć rozwiazania :( postarzalam simke przez to, nie chcialo mi sie za kazdym razem wychodzic do menu glownego i jeszcze raz wchodzic
- Rubinowa29 days agoSeasoned Newcomer
problem nie dotyczy tylko niemowlakow z malymi dziecmi to samo jest