Forum Discussion

k4r0l4jn4's avatar
k4r0l4jn4
Seasoned Novice
8 days ago
Solved

Brak określonego pliku

Witam, wracam ponownie z problemem z The Sims 4. Otóż od kilku dni peóbuje naprawić gre przez EA App, ale ciągle wyświetla mi się komunikat z brakiem uprawnień do utworzenia folderu. Od razu zaznacze, że mam tylko dodatki, pakiety rozgrywki i akcesoria, żadnych modów. Antywirusy sprawdzone i zadne mi nie blokuja simsow. Co moze byc przyczyna tego problemu? Za wszystkie odpowiedzi dziekuje 

• Może być to kwestia braku uprawnień administratora lub blokada związana z Kontrolą Konta Użytkownika.

Na początek upewnij się, że gra nie jest blokowana przez system operacyjny i  zmień ustawienia funkcji  Kontrola Konta Użytkownika (UAC) - Instrukcja.

W przypadku dalszych problemów utwórz całkowicie nowe konto administratora i z jego poziomu przetestuj działanie gry.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 days ago

Może być to kwestia braku uprawnień administratora lub blokada związana z Kontrolą Konta Użytkownika.

Na początek upewnij się, że gra nie jest blokowana przez system operacyjny i  zmień ustawienia funkcji  Kontrola Konta Użytkownika (UAC) - Instrukcja.

W przypadku dalszych problemów utwórz całkowicie nowe konto administratora i z jego poziomu przetestuj działanie gry.

• k4r0l4jn4's avatar
    k4r0l4jn4
    Seasoned Novice
    7 days ago

EA_KalinaBardzo dziękuję za odpowiedź, dzisiaj postaram się z tatą to sprawdzić i dam znać czy zadziałało

• k4r0l4jn4's avatar
    k4r0l4jn4
    Seasoned Novice
    6 days ago

EA_Kalina  Dalej nie działa, próbowałam z tatą nawet z wyłączonym antywirusem i nie działa. Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie niedziałających simsów. Czy ten problem może być spowodowany brakiem paru dodatków? Bo niektore dodatki itp. anulowalam podczas pobierania gry.

Proszę wybaczyć to zamieszanie, wszystko już działa, tylko mam jeszcze jedno pytanie odnośnie simsów, czy jak włączę ponownie tą funkcję w Kotroli Użytkownika, to czy gra będzie dalej działać? 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,116 PostsLatest Activity: 6 hours ago