Forum Discussion

xmajchrzak's avatar
4 years ago
Solved

brak orientacji

nie mam w ogóle tego panelu w cas z orientacją, ktoś wie czemu i jak to naprawić?

• Narayen's avatar
    Narayen
    4 years ago

@xmajchrzak 

A to jesteśmy w domu.

Winne są modyfikacje.

Usuń wszystkie modyfikacje z gry, niektóre będą nieaktualne.

7 Replies

• @xmajchrzak  Witaj 🙂

Jak wchodzisz do Cas już w rozgrywce, to nie widzisz tego panelu?

Tutaj jest sprawa prosta, jak klikasz w lustro lub komodę - Od dłuższego czasu wprowadzono drugą interakcję "Przebierz sima", czyli zamiast "Zaplanuj strój" wybierz tą drugą "Przebierz sima" - Wejdziesz do rozszerzonego CAS, następnie kliknij po lewej stronie u góry na symbole płci - otworzy się panel z dodatkową zakładką do zmian orientacji.

• @Narayennieważne, czy to jakaś stara rozgrywka, czy tworzę nowych simów - nie mam w ogóle tych opcji, po kliknięciu na ... pod płciami jest tylko jakie ubrania nosi, czy może zachodzić w ciążę/zapładniać, i czy może korzystać z toalety na stojąco

nie mogę dołączyć zdjęcia bo ciągle mówi że za duże, ale jest tak jak przed aktualizacją

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    4 years ago

@xmajchrzak 

Tak wygląda ta opcja w CAS:

Nie masz jej?

Zdjęcia tutaj możesz dodać na trzy sposoby:

1.  Na gorze edycji tekstu masz opcję "wstaw obraz"

2. Na dole edycji tekstu  masz opcję Przegladaj" tam klikasz i wybierasz z okienka zdjęcie przygotowane na pulpicie komputera

3. Zdjęcie przesyłasz na jakiś darmowy hosting, np. Imgur (https://imgur.com/upload), a tutaj wstawiasz link.

• Narayen's avatar
    Narayen
    Legend
    4 years ago

@xmajchrzak 

Jest normalnie:

Jeżeli tej zakładki nadal nie posiadasz, możesz korzystać z opcji naprawy gry, jeżeli będzie to konieczne.

• u mnie to nadal wygląda tak, spróbuję z tym naprawieniem gry

• Narayen's avatar
    Narayen
    Legend
    4 years ago

@xmajchrzak 

A to jesteśmy w domu.

Winne są modyfikacje.

Usuń wszystkie modyfikacje z gry, niektóre będą nieaktualne.

• @Narayen dzięki za odpowiedzi i cierpliwość, faktycznie któryś mod psuł, mimo że je zaktualizowałam 😉

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,486 PostsLatest Activity: 4 years ago