Brak pakiety wytwórców z gry mimo że są posiadane, zainstalowane i aktywne
Hej! Mam pewien problem z Pakietami wytwórców w The Sims 4 i nie wiem już, co mogę z tym zrobić.
Po przejściu z Windows 10 na Windows 11 być może to nie ma powiązania, aczkolwiek właśnie po tej aktualizacji zniknęły mi z gry wszystkie zakupione przeze mnie Pakiety wytwórców (oprócz jednego z trybu budowania, którego uruchomiłam już po całej sytuacji) Nie mam ich ani w Stwórz Sima, ani w Trybie budowania/kupowania.
Co dziwne w Rynku wszystko wygląda prawidłowo - wszystkie pakiety są zakupione, zainstalowane i aktywne, a cała reszta jak dodatki, pakiety rozgrywki i akcesoria działają normalnie. Kiedy w grze próbuję wyszukać przedmioty za pomocą filtra „Pakiety wytwórców”, pojawia się tylko komunikat „Brak wyników. Zmodyfikuj filtry, aby zobaczyć więcej”.
Próbowałam już ponownie uruchamiać grę i sprawdzałam instalację pakietów, ale nic się nie zmieniło. Problem zgłosiłam również do EA Support prawie 2 tygodnie temu, ale niestety do tej pory nie otrzymałam odpowiedzi. Po próbie kontaktu na czacie nie dostaję odpowiedzi albo bot twierdzi że sesja wygasła przez brak aktywności, mimo że mam odpalone i czekam na odpowiedź..
Czy ktoś miał może podobny problem? Czy jest coś jeszcze, co mogę sprawdzić w plikach gry albo w EA, żeby przywrócić te pakiety? W załączniku wrzuciłam zrzuty ekranu z gry
Będę bardzo wdzięczna za każdą podpowiedź! :)