Brak pracowników na parcelach publicznych
Cześć,
Mam od paru dni pewien problem. Otóż, gdy odwiedzam Simem jakąkolwiek parcelę publiczną to nie mogę skorzystać z żadnych usług, ponieważ pracowników tej parceli nie ma. Na przykład na parceli typu restauracja opcja "Poproś o stolik" po kliknięciu na stół jest niedostępna. Na parceli nie ma również szefa sali, aby poprosić o to jego. Na parceli typu bar, drinki może przygotować sobie sterowany przeze mnie Sim, jednak nie ma miksologa, a opcja "Zatrudnij miksologa" jest również niedostępna. Pojawia się przy "zaszarzonym" dymku opis "Na tej parceli jest już zatrudniony miksolog" jednak go nie ma. Myślałam, że było to spowodowane modem, który odpowiada za przypisanie Simów do danego otoczenia i wygenerowanie tylko tylu ile potrzeba (właśnie na dane stanowiska). Usunęłam jednak tego moda i bez zmian. Następnie wyjęłam cały folder z modami i również to nie pomogło. Na koniec usunęłam plik cache i foldery cache oraz naprawiłam grę... i również nic ☹️ Co ciekawe na festiwalach pojawiają się Simowie obsługujący stoiska. Czy ktoś wie czym jest to spowodowane? Czy to coś u mnie czy może coś po ostatniej aktualizacji?