Forum Discussion

lisia776's avatar
lisia776
New Rookie
2 months ago
Solved

Brak rozpoznania karty graficznej

Cześć mam problem po ostatniej aktualizacji gra nie rozpoznaje mojej karty graficznej...pozmieniało mi ustawienia...niby mogę ustawić na nowo ale obawiam się czy gra nie uzna, że karta jest za słaba i nie zacznie wariować...sprzęt spełnia wymagania na ustawienia grafiki ultra a pozmieniało mi wszystko na wysokie a nawet a średnie...czy udało się to komuś naprawić?

•  

lisia776 wrote:

Gdy ustawiam swoje ustawienia graficzne jest ok komunikat juz sie nie pokazuje

Spokojnie graj dalej. Jeśli coś by się działo nie tak, komputer nie udźwignąłby gry na Ultra ustawieniach, korzystając tylko z karty zintegrowanej z płytą główną. Możesz zamknąć folder folderze Config i po prostu ciesz się dalszą grą.

5 Replies

• lisia776's avatar
    lisia776
    New Rookie
    2 months ago

Karta graficzna spełnia zalecane wymagania dotąd grałam na ustawieniach ultra... Gdy ustawiam swoje ustawienia graficzne jest ok komunikat juz sie nie pokazuje ale nie w tym rzecz... moja karta nie jest widoczna  w folderze Config  [Found: 0, Supported: 1]

dodalam ja w pliku GraphicsCard ale dalej jej nie widzi...

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Czyli komunikat się nie pokazuje i możesz dalej grać na ustawieniach ultra? Popraw mnie, jeśli się mylę lisia776​ 

• lisia776's avatar
    lisia776
    New Rookie
    2 months ago

TAK GRAM NADAL NA USTAWIENIACH ULTRA GRA DZIALA...ALE KARTY NIE WIDZI...

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

lisia776 wrote:

Gdy ustawiam swoje ustawienia graficzne jest ok komunikat juz sie nie pokazuje

Spokojnie graj dalej. Jeśli coś by się działo nie tak, komputer nie udźwignąłby gry na Ultra ustawieniach, korzystając tylko z karty zintegrowanej z płytą główną. Możesz zamknąć folder folderze Config i po prostu ciesz się dalszą grą.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 9 months ago