Forum Discussion

Matt92hew's avatar
6 years ago
Solved

Były wampir

Cześć, mam następujący problem - moja simka była wampirem, ponieważ po instalacji dodatku "Zostań gwiazdą" nie mogła już zdobywać kolejnych punktów wampirzej mocy postanowiłem zmienić ja w zwykłego sima. Po wypiciu eliksiru na wampiryzm niby jest zwykłym człowiekiem (nie ma paska pragnienia, brak wampirzej postaci i interakcji), ale wampirze cechy (te fatalne) nadal są aktywne, więc po nadal po zjedzeniu zwykłych potraw wymiotuje, ma obniżony nastrój ze względu na "niepokój nieumarłych" czy jakoś tak. Można to jakoś naprawić? Bo przecież ona się na śmierć zagłodzi :D

• Udało się mi znaleźć rozwiązanie problemu. Przed wypiciem Ostatecznego leku na wampiryzm trzeba wypić Wywar odnowy, który resetuje drzewko umiejętności wampirów 😉

4 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    6 years ago

@Matt92hew

Bardzo mi przykro ale to jest juz zgloszony bug gry. Jedyne co mozesz zrobic to kliknąć ME TOO w pierwszym poscie.. Na razie sie nie zanosi na to by dzisiejszy patch to naprawił. Byl robiony prawdopodobnie pod syrenki i nowe interakcje, ale nie nalezy tracić nadziei. Juz prawie 200 osob zglosilo ten bład.
    https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports/OPEN-V-Vampire-reconfiguration-potion-does-not-work-properly/m-p/7170657#M75644

Nie jestem pracownikiem EA

Edit :

no niestety dzisiejszy patch nie naprawil tego. Natomiast naprawil blad ze zdobywaniem punktow wampirzych mocy po dodatku Zostań Gwiazdą . Wiec mozesz przemienic ja z powrotem w wampira.

• Udało się mi znaleźć rozwiązanie problemu. Przed wypiciem Ostatecznego leku na wampiryzm trzeba wypić Wywar odnowy, który resetuje drzewko umiejętności wampirów 😉

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago
7,697 Posts