Ciąża simki z simką i dwa małżeństwa jednocześnie
Cześć,
Po ostatniej aktualizacji zaobserwowałam w swojej grze dwie dziwne rzeczy.
Po pierwsze moja simka była dziewczyną innej simki i nie mieszkały razem. Kazałam mojej simce rozmawiać z tamtą o powiększeniu rodziny i chociaż obie nie robiły nawet bara-bara (i w ich przypadku nawet nie było dostępnej opcji postaraj się o dziecko, tylko zwykłe bara-bara), okazało się, że moja simka zaszła w ciążę. Od samej rozmowy. W dodatku z simką płci żeńskiej. Kiedy urodziła, w drzewie genealogicznym dziecka pokazało się, że jest dzieckiem obu pań. To bug? Czy po nowej aktualizacji to możliwe?
Druga sprawa związana z wpływem na życie sąsiadów to bigamia. Okazało się, że w mojej grze to możliwe :D Mój sim miał romans i po pewnym czasie jego kochanka zadzwoniła, pokazało się okienko, że on jej się oświadczył i co ma zrobić. Kazałam jej przyjąć oświadczyny, po czym zaprosiłam ją na parcelę i wybrałam interakcję weź cichy ślub, bo chciałam zobaczyć, co się stanie. Okazało się, że sim wziął ślub ze swoją kochanką i teraz ma 2 żony :D Ktoś też tak ma?
Hej @KatarzynaZet
Jeśli odpowiedź @kreatora okazała się pomocna nie zapomnij oznaczyć jej jako rozwiązanie.