Forum Discussion

AlexaGabi's avatar
AlexaGabi
Seasoned Traveler
3 years ago
Solved

Co zrobić, jeśli nastolatki się nie starzeją - poradnik/ dyskusja.

Posiadam dodatek "Licealne lata" i mam problem z nastolatkami z rodzin 'niegranych", którzy nie starzeją się. Gram sobię moją rodziną już drugie pokolenie a w liceum są te same nastolatki. Dodam, że ...
  • danuta720's avatar
    danuta720
    3 years ago

@AlexaGabi 

Myślę, że pomocnym będzie gdy twoja rodzina wykaże aktywność poza swoją parcelą , czyli odwiedziny na parcelach publicznych, odwiedziny w innych rodzinach - także w rodzinach NPC, poznawanie nowych Simów, 

Ważne też będą odwiedziny w innych światach, gdyż każdy świat ma swoją specyfikę i inne związane z nim interakcje.

Przykładem jest świat Brindleton Bay, w którym mieszkają zwierzaki. Do tego świata przypisano specyficzne funkcje oraz interakcje związane ze zwierzakami. Nie znaczy to, że w innym świecie tych funkcji/interakcji nie zobaczysz, ale mogą one pojawiać się  rzadziej (a niektóre wcale).  Jeżeli nie mieszkasz w Brindleton Bay, to rzadko zdarzy się, że spotkasz w swoim świecie  obcego kota, czy psa.

Pomocnym będzie np. postawienie w twoim świecie kliniki weterynaryjnej.

Myślę, że dobrze jest próbować  różnych interakcji, czyli  grać także poza swoim domem.

Im większa aktywność z Simami z różnych światów, tym więcej powinnaś otrzymywać komunikatów.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 6 hours ago