5 years ago
czas w the sims 4
dzień dobry od pewnego czas mam pewien problem z grą the sims 4 chodzi o to że powiadomienie że sim idzie do szkoły pracy przychodzi za późno sim wychodzi godzinę po czasie i nie ma że jest spóźniony...
@JuliasimsLolpl1 - spokojnie 🙂, nie przepraszaj, jesteśmy tu po to, żeby Ci pomóc 🙂
Niestety nie mam dostępu do Twojego komputera, wiec piszę o różnych przyczynach, które mogły Ci zepsuć grę. Wśród nich znajdują się także CC z trybu CAS.
Jeżeli masz w grze tak dużo CC z trybu CAS i gra generuje błędy, to bardzo prawdopodobne jest, że któryś z tych CC (lub kilka/kilkanaście) jest zepsuty i to on/one powodują błędy gry.
Dopóki ich nie sprawdzisz i nie usuniesz z gry tych zepsutych CC, gra nadal będzie generować błędy, a z czasem będą one coraz większe, aż któregoś dnia gra może się w ogóle nie włączyć.
Podałam Ci tylko wskazówki , oraz poradnik - co możesz zrobić, żeby naprawić swoją grę. Reszta należy do Ciebie. 🙂
Pozdrawiam.
Włożenie "tych plików" , czyli folderu Mods z powrotem do gry po jej naprawie jest bez sensu, gdyż nadal będziesz miała błędy w grze.
Przed naprawą gry musisz wyjąć z niej cały folder Mods i po naprawie nie wkładać go z powrotem do gry, dopóki nie usuniesz z niego wszystkich zepsutych modów oraz CC (patrz poradnik).
Gdy naprawisz grę to wejdź do niej i sprawdź rozgrywkę (bez CC, oraz bez modów).
Tych plików nie wkłada się z powrotem do gry. 🙂
To są pliki pamięci tymczasowej i zapamiętują wszystkie błędy gry. Po włączeniu gry, gra odtworzy je na nowo, ale już bez błędów.
Przy okazji - szkoda, że do tej pory nie nie przeczytałaś poradnika. W nim zostało wszystko dokładnie opisane. 🙂