Forum Discussion

atu27's avatar
atu27
Seasoned Adventurer
3 years ago
Solved

Czy ktoś też ma takie kłopoty?

Ostatnio wiele domów które zbudowałam i zapisałam,pokazuje mi się że nie mam ich w swojej bibliotece,gdy staram się je tam zapisać gra przestaje działać.Tak samo się dzieje gdy chcę postawić jeden ze...
  • kreatora's avatar
    kreatora
    3 years ago

@marekzb

To nie sam dodatek zepsuł gre, ale aktualizacja do niego. Jednak jesli chcesz to sprawdzić i dodatek odinstalować :
    Otworz Origin, kliknij prawym myszy na okadke TS4 i wybierz Wlaściwości
    Nastepnie otworz: Zaawansowane opcje uruchomienia.
    W czystym Polu agrumentów wiersza poleceń wpisz dokladnie to co nizej:
    -disablepacks:EP12
    I zatwierdź

Paru graczy potwierdziło ze niemożność zapisania gry powoduje posiadanie w grze jakichś CC. Niestety nie wymiwnilil oni ich nazw podając tylko ze to są CC "z rozszerzeniami" - niestety nie wiem do czego ta nazwa sie odnosi,

Nie mam zadnych tych błedów wymienionych przez ciebie jak na przyklad  bledu ze znikaniem domu po podrozy sima - mam tylko dwa mody w tym MCC ( wreszcie jest MCC2022_5) i mam zero zero CC. Jaki wnosek mozna wysnuć z tego ze ja nie mam tych bledow a ty masz? Na pewno nie ten ze to wina samego dodatku. 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,145 PostsLatest Activity: 13 hours ago