Długie wyskakiwanie akcji
Hej, czy da się coś z tym zrobić?
Przy klikaniu na cokolwiek muszę długo czekać aż wyświetlą mi się opcje akcji do wyboru. Jeśli mam włożone w pliki mody to najdłużej muszę czekać na reakcje przy kliknięciu jakiegokolwiek sima (tak samo długo jak na filmiku na lodowkę).
Aktualnie mam wyciągnięte mody, bo myslalam, ze może to przez nie, ale problem dalej jest ten sam.
Załączam filmik do wgladu
To nie tak! 😟 Usuń to nowe konto na EA App!
Gdy już je usuniesz to na komputerze/laptopie - otwórz katalog Dokumenty>Electronic Arts - tam znajdziesz folder The Sims 4 > i ten folder przenieś na pulpit komputera/laptopa!
Następnie zaloguj się na stare konto w EA App (aplikacja EA) i włącz grę. Wtedy w katalogu Dokumenty>Elektronic Arts utworzy się nowy folder The Sims 4.
W nowej grze wybierz jakiegoś Sima i umieść go w jakimś domu, a potem zapisz grę według opcji "Zapisz jako" i wyjdź z niej. Następnie postępuj według wskazówek, które podałam Ci wyżej (czyli do nowego folderu The Sims 4 w katalogu Dokumenty/Electronic Arts- przenieś/zamień foldery saves i Tray ze starej gry).
Nie wiem też, skąd mogłaś wiedzieć, które mody są zepsute?
Możesz je sprawdzić tylko w jeden sposób, czyli w nowej grze >wkładając je tam małymi partiami (po kilka sztuk) i sprawdzając rozgrywkę. Robisz to do momentu, dopóki nie wykryjesz (i nie usuniesz z gry) wszystkich zepsutych modów/CC.