Do wynajęcia brak czynszu.
Hej. Mam taki problem jak wiem nie jestem jedyna nigdzie nie mogę znaleźć rozwiązania. Chodzi o to że mam działkę na której wynajmuje mieszkania Simom o ile błędy zostały naprawione z naprawianiem różnych usterek i nagłych wypadków tak pobieranie opłat od wynajmujących jest dalej nie możliwe. Simów mam wprowadzonych od około trzech tygodni raz tylko została pobrana opłata 500 simoleonów co czynsz dzienny w jednym mieszkaniu jest 260 w drugim 244 ( dziennie!) ta opłata która była raz na 3 tygodnie nawet nie pokryła kosztów dwóch dni mieszkania. Kolejna sprawa jest taka, że jak wchodzę w umowę najmu lokalu w rubryce okres najmu jest wiecznie wpisane pozostały czas najmu 5-7 dni nie na możliwości zakończenia umowy z lokatorami bez poniesienia za to kary to samo w przypadku eksmisji sprawiedliwej. Co do naprawiania usterek czy nagłych wypadków w sytuacji awarii prądu działa tylko opcja wezwania drogiego fachowcy jeśli mój sim zjawia się na miejscu nie ma możliwości naprawy tych usterek teoretycznie jest wszystko naprawione a sprawa dalej nie rozwiązana.