Forum Discussion

KarolinaSiwinska's avatar
KarolinaSiwinska
Rising Novice
2 months ago
Solved

dodatki po zakupieniu i zainstalowaniu nie pokazują się w grze

więc mam dziwny problem. wczoraj kupiłam dwa dodatki, zostań gwiazdą i dochodowe hobby, i od razu po dodaniu do biblioteki zainstalowałam je. gdy wchodzę do gry i chcę np. wybrać miasteczko, te z nowych dodatków mam odblokowane, ale nie mogę ich użyć, bo "dopiero po pobraniu" będę mogła ich użyć, mimo że SĄ POBRANE. próbowałam pobrać te dodatki jeszcze raz kilkukrotnie, a nawet całą grę odinstalowałam i zainstalowałam na nowo, to nie pomogło. nic czego próbowałam nie pomogło. trochę panikuję, wydałam na to dużo pieniędzy (dodatki kupione prosto z EA), a nie mogę w nie grać. czy ktoś miał podobnie?
wspomnę, że to moze być wina aktualizacji, która ma pełno błędów, ale nie znalazłam nikogo kto miałby taki sam problem jak ja

7 Replies

• Mam ten sam problem, zgłosiłam do EA. U mnie w grze pokazuje sie ze zakupiony dodatek jest dezaktywowany, mimo ze jest pobrany 

• KarolinaSiwinska's avatar
    KarolinaSiwinska
    Rising Novice
    2 months ago

to pomogło, później musiałam tylko aktywować dodatki nowe poprzez rynek i wszystko cacy

• Betik94's avatar
    Betik94
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Cześć. W którym miejscu należy aktywować poprzez rynek dodatek kupiony przez EaApp?

• KarolinaSiwinska's avatar
    KarolinaSiwinska
    Rising Novice
    1 month ago

rynek > mój zbiór (pod napisem the sims4 tym w lewym górnym rogu, koło odkryj itp.) > wybór pakietów, i tutaj wystarczy już tylko ptaszek kliknąć pod dezaktywowanymi dodatkami. mam nadzieję, że pomoże!

• Betik94's avatar
    Betik94
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Pomogło. Dziękuję za odpowiedź :)

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 day ago
7,760 Posts