Forum Discussion
6 Replies
Hej @daa_wiss
Na początek Wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA , (czasem trzeba to zrobić kilkakrotnie, a po każdym czyszczeniu trzeba zrestartować komputer). Następnie napraw grę.
Dodatkowo, jeżeli posiadasz w grze jakieś mody to wyjmij folder Mods na pulpit komputera (przed naprawą gry, a po niej nie wkładaj go z powrotem), a następnie przeczytaj poradnik Jak się pozbyć błędów w grze i problemów z modami i zastosuj wszystkie jego wskazówki.
Robiłem to wszystko kilkukrotnie i niestety nic ☹️(
- @daa_wiss Odrazu po pobraniu gry, jak przeglądałem sobie dodatki to było już napisane prawie na wszystkich, że wymaga aktualizacji
Podeślij tutaj, proszę wyraźne zdjęcia zrobione z komputera (zrzuty ekranu z komputera -nie telefonu), na których widać opisany prze Ciebie problem.
Dodatkowo prześlij całkowity raport DxDiag :https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Info-Jak-wygenerowac-raport-DxDiag/td-p/5923956
przesyłam tutaj. To co widać na czerwono
To nie jest żaden błąd lecz automatyczna informacja skierowana do graczy, którzy nie posiadają danego dodatku, a chcieliby go kupić. 🥳
Na niektórych dodatkach (pakietach/akcesoriach, itd.) znika po ich zakupie, na innych jest umieszczona na stałe.
Nie określa, czy masz zaktualizowaną grę i już zakupione dodatki, lecz przypomina o ich aktualizacjach przed zakupem nowego dodatku.
Pozdrawiam.