Forum Discussion

opaskazaciskowa's avatar
opaskazaciskowa
Seasoned Newcomer
6 days ago

Dodatki w the sims

Wczoraj zainstalowałam kilkanaście pakietów, zagrałam rozgrywkę i było w porządku. Dziś otwieram simsy a tam komunikat o niezainstalowanaej zawartości (na EA APP widoczna jako zainstalowana) co zrobić w tej sytuacji?

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 days ago

TAAAKDGY​ dzięki za udzielenie wskazówek 👍dla opaskazaciskowa​ 

Mam nadzieję, że już wszystko w porządku. Dodam jeszcze, że warto sprawdzić czy antywirus nie wysłał na kwarantannę/ zablokował np. plik startowy gry/ dodatku.

• TAAAKDGY's avatar
    TAAAKDGY
    Seasoned Rookie
    5 days ago

Hej, jest kilka powodów dla których mogło to się stać:

1. Wyjęłaś dodatki z folderu Sims, zależnie od tego gdzie zainstalowałaś Simsy droga może wyglądać inaczej, ale mogę ci podpowiedzieć żebyś weszła w dysk C: (lub jakikolwiek dysk gdzie trzymasz Simsy) i wpisz: The Sims, (jeśli używasz Steam droga wygląda: Pliki programów x86->Steam->steamapps->common->The Sims 4) wtedy powinnaś znaleźć wszystkie pakiety, które kupiłaś. Sprawdź czy są tam one, a jeśli nie to musiałaś je wyjąć. 
    2. Wyłączyłaś dodatki w EA app lub Steam, zależnie od miejsca, którego używasz, aby wejść do Simsów i miejsca, w którym kupiłaś dodatki w ustawieniach The Sims 4 można wyłączyć lub włączyć dodatki, sprawdź czy tego przypadkiem nie zrobiłaś.
    3. Jeśli żaden z tych sposobów nie pomógł, skontaktuj się z EA, wiedz, że musisz mieć tylko dowód, że kupiłaś te dodatki, które możesz łatwo znaleźć w aplikacji, z której kupiłaś dodatki lub czasem wysyłają też emaile potwierdzające. Nie jestem z EA, więc być może poproszą cię też o coś więcej.

Powodzenia :)

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,231 PostsLatest Activity: 11 hours ago