Forum Discussion

cmvhv9m6dia3's avatar
2 years ago

Dot.: sims 4 - Ten kod został już zrealizowany.

@SylwesterSpalony Witaj. W lipcu dostałam od brata dodatek do The Sims 4 Ranczo. No i zainstalowaliśmy. Wszystko było dobrze dopóki nie zmieniłam konta na ea app. Teraz jak wpisuję ten kod od opakowania od gry to wyskakuje komunikat,,Ten kod został już zrealizowany"i nie wiem .Brat nie ma teraz czasu aby mi to naprawić.. Możesz mi coś doradzić?

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @cmvhv9m6dia3 

Wydzieliłem Twój post z innej dyskusji w której ostatni komentarz został udzielony kilka lat temu. 

Komunikat pojawia się jeśli logujesz się na niewłaściwe konto EA - to na którym nie został wykorzystany Twój klucz. 

Po zalogowaniu się na właściwe konto EA, klucza nie trzeba będzie ponownie wpisywać. Gra wraz z dodatkami pobierze się samoczynnie. 

Jeśli masz problem z odnalezieniem konta - skontaktuj się z nami bezpośrednio. 

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    2 years ago

@cmvhv9m6dia3 

Przypuszczam, że chodzi ci o zmianę z Origin na EA App - to jest to samo konto.

Jeżeli nie  masz tego dodatku zainstalowanego to kliknij na okładkę gry (prawy przycisk myszy), tam znajdziesz dodatek i klikając na niego zainstalujesz go na swoim komputerze.

Jeżeli dodatek został zainstalowany, a nie widzisz go w grze to wyczyść pamięć podręczną EA i ewentualnie napraw grę w aplikacji.

Pozdrawiam.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 19 hours ago