Forum Discussion
też mam problem z grą po aktualizacji, od dziś - też windows 7, EA się uruchamia, przeinstalowałam całą grę (wraz z wywaleniem wszystkich folderów na dysku) i nic ☹️ Windows7 aktualny, sterowniki karty graficznej też.
Po włączeniu gry wyskakuje okienko "Error: Problem z konfiguracją gry. Zainstaluj grę ponownie".
Sądzę że nic nie zrobimy tylko trzeba zainstalować innego windowsa....zamiast windows 7 .....windowsa 10...i to nie wiem czy gra będzie działać...póki co jestem wściekły ...bo to już drugie konto...więcej nie będę tracic kasy ..jak nie zadziała z windows 10.....kończę z tym
- 11 months ago@Zenabo1938 W aplikacji EA wejdź w "zarządzaj" - "pokaż właściwości" - "zaawansowane opcje uruchamiania" wpisz "-dx9". U mnie pomogło.
- 11 months ago
@Malgi456Jesteś wielki! Męczyłam się od tygodnia z tym problemem. Dziękuję za rozwiązanie!
- 11 months ago
jak otworzyć zarzadzaj w aplikacji ea bo nic mi sie takiego nie pokazuje
- 11 months ago@aszombeher w opcji gry Sims4 bibliotece > pokaz wlasciwosci
- 11 months ago
@Malgi456cześć na tyle się wkurzyłem że zainstalowałem windowsa11...niestety wszystkie foldery z zapisanymi rodzinami i osiągnięciami znikły....i to jest ponownie wkurzające...jakby nikt nie grał w tej grze ..nie rozumiem dlaczego tak jest????Zenabo1938
- danuta72011 months agoHero+
Rozumiem twój ból, szkoda, ale to nie jest wina gry, lecz Windowsa.
Każdy Windows ma własne programy, które różnią się od poprzednich. Zatem nowa jego wersja musiała najpierw wyczyścić poprzednią (i wszystko co tam się znajdowało), dopiero wtedy mogła się zainstalować. Odpowiedziałam ci już w tym temacie, więc proszę, nie dubluj tych samych problemów, gdyż robi się bałagan.
Pozdrawiam 🙂
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 13 hours ago
- 13 hours ago