zuzka46781 year agoDziecko z mrocznym kosiarzem the sims 4Witam! Czy tylko ja mam taki błąd odnośnie tego że nie mogę mieć dziecka z mrocznym kosiarzem? (Posiadam dodatek życie i śmierć)
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 9 minutes ago7,593 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 9 minutes ago7,593 Posts
Recent Discussionsproblem z uruchomieniem simsów nie mogę otworzyć simsów 4 bo wyskakuje mi taki błąd, próbowałem odinstalowywać simsy i nic nie dało, usunąłem wszystkie mody i nadal mi ten błąd pokazuje proszę o pomoc Animals disappearing Animals in the game are not functioning correctly. It is impossible to ride a horse — when selecting the “Mount” interaction, the Sim resets immediately. Another issue is that dogs and cats disappea...wyłączenie gry Gra samoistnie się wyłącza Błąd z interakcja z niemowlakiem Witam, Mam problem ponieważ zniknęły mi wszystkie możliwe interakcje z niemowlakami. Gdybym chciała żeby moja simka np wzięła niemowlę na ręce i coś tam zrobiła to nie mogę i wyświetla mi się t...Simowie nie płacą czynszu Cześć, Mam problem z dodatkiem ,,Do wynajęcia". Posiadam parcele na wynajem i jest dobrze jednak simowie nie płacą czynszu 😅. Dopiero po długim czasie wchodzi dość spora oplata za wynajem, albo wc...