Forum Discussion

dariakick95's avatar
dariakick95
Seasoned Newcomer
4 days ago

Galeria the sims 4 nie działa

Galeria w The Sims 4 na moim koncie nie działa. Wykonałam wszystkie standardowe kroki naprawcze: - przeniosłam folder Tray na pulpit, - wyłączyłam antywirusa i Windows Defender, - naprawiłam pliki gry w EA App. Mimo to Galeria nadal się nie wczytuje – kółeczko kręci się, a po chwili pojawia się komunikat „Brak plików”. Problem występuje tylko na moim koncie - znajomym działa.

2 Replies

• Po ostatniej aktualizacji nie mogę zapisywać żadnych parceli w bibliotece, wyskakuje mi taki błąd. Co można z tym zrobić? 

• dariakick95​ 

Niestety, Galeria u mnie także nie działa.  Myślę, że jest to błąd, który powstał w ciągu ostatnich kilku dni, być może po ostatniej aktualizacji gry (nie śledziłam). 

Na angielskiej części forum gracze także zgłaszają ten błąd. jeżeli chcesz, żeby Galeria została szybko naprawiona, to dopisz się do tego tematu (po angielsku): Gallery showing no results | EA Forums - 12528293

Im więcej graczy tam się dopisze, tym prędzej EA zajmie się tym tematem.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,370 PostsLatest Activity: 5 hours ago