Forum Discussion
Porobiłam zdjęcia, weszłam w folder gdzie się powinny znajdować lecz jest pusty. Niezbyt rozumiem co mam zrović z tym folderem
@julinek1234
Jaka jest lokalizacja - sciezka lokacji do tego folderu.
Przepisz ją proszę.
Zakladam ze sprawdziłas te sciezke dostepu do Zrzuty ekranu jak na zdjeciu ZANIM wyszlas z gry - natychmiast po zrobieniu zdjęć.i bez zapisywania gry, bo jesli sprawdzilas ja później to ten folder oczywiscie byl juz pusty. Zawartosc juz komputer przeniósł gdzie indziej,
Edit:
Jest taka opcja. Zainstalowalas wersje tradycyjna. W momencie zainstalowania utworzyl sie folder wersji Tradycyjnej gry, Sprawdz w Dokumenty/Electronic Arts czy masz dwa foldery gry. Jeden . normalny, stary folder twojej gry i drugi nowo utworzony * gry wersji Tradycyjnej.
Wejdz w folder Zrzuty ekranu w obu folderach gry i sprawdz gdzie znalazły sie te zdjecia. W stary folderze gry czy w folderze gry tradycyjnej?
- Narayen6 years agoLegend
Napisz jaki masz system, MAC'OS czy Windows?
Bo wygląda na drugim zdjęciu i numerze wersji - że używasz wersji Legacy Edition 32-bitową która ma odciętą galerię.
Potrzebny jest raport DXDiag w przypadku Windows - Instrukcja
- 6 years ago
W poniższym zdjęciu wysyłam jak to u mnie wygląda. Folder jest pusty
Wcześniej miałam dwa foldery teraz mam tylko jeden
- kreatora6 years agoHero (Retired)
@julinek1234
Podaj prosze jak prosi Ti_Sento79 DxDiag twojego komputera.Jesli doradca EA Ci zalecił jak pisalas w pierwszym poscie zmiany wersji gry na wersje 64 bitowa to mysle, ze Twoj komputer nie powinien uzywac wesji Tradycyjnej gry ale to mozna dopiero potwierdzić po sprawdzeniu Twojego DxDiag.
Jednak zmiana wersji gryna 64 bitowa bez odinstalowania tej wersji Tradycyjnej spowodawała prawdopodobnie te błedy ze znikaniem sejfow.
Czyli rada osoby z EA była dobra ale niekompletna. Byc moze ta osoba zakladala zw wiesz ze powinnas reinstalowac gre,
Na dzis to wyglada tak ze zaczynasz gre w folderze gry wersji 64 bity a potem twoje sejfy sa przerzucane do folderu wesji gry Tradycyjnej i znikaja - byc moze ten folder został gdzies przesuniety. A ty znow zaczynasz gre w folderze wersji normalnej 64 bity, gdzie twoich poprzednich zapisów juz nie ma.
Jesli twoj DXDiag potwierdzi ze nie powinnas uzywac wersji Tradycyjnej gry to jedyna opcja bedzie odinstalowanie calej gry i pobranie jej na nowo NIE pobierajac i nie instalując wersji Tradycyjnej, Poniewaz niestety nie mozna odinstalowac jedynie tej jednej wersji Tradycyjnej , a całej gry nie - ma to zwiazek z aktualizacjami..
Ale na razie proszę podaj ten DxDiag