Forum Discussion

P_Pudel89's avatar
P_Pudel89
Seasoned Newcomer
23 days ago
Solved

Gra nie uruchamia się po ostatniej aktualizacji

Witam, po ostatniej aktualizacji do The sims 4 gra nie otwiera się. Wyjęłam folder mods, usunęłam plik localthumbcache, naprawiałam grę w EA, otwierałam EA i The sims 4 jako administrator i nadal gra się nie włącza. Gdy klikam na ikonę gry dwa razy nie wyskakuje jakiekolwiek powiadomienie o błędzie w grze i gra się nie wczytuje nawet po długim czasie, a jeżeli chcę wejść przez EA - wtedy gra ładuje się w nieskończoność (próbowałam już i z ekranu głównego i z biblioteki).  Gram na komputerze i podkreślę, iż przed aktualizacją nie miałam tego typu problemu z grą. Czy ktoś wie, co z tym zrobić? Proszę o szybką odpowiedź. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    20 days ago

Zainstaluj Epic Games oraz EA app w lokalizacji domyślnej na dysku C i upewnij się, że antywirus nie blokuje tych programów. Sprawdź też czy po odinstalowaniu gry z Epic Games i pobraniu jej za darmo bezpośrenio z EA app możesz uruchomić TS4.

11 Replies

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 6 hours ago
7,524 Posts