Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago

GRA OFFLINE

Witam, mam problem dotyczący gry offline. Muszę podłączyć się pod internet (gdzie nie zawsze mam zasięg wifi, więc musze się przejść po domu) by móc uruchomić orgin. Kiedyś działało to,  że gdy włączałam tryb offline i wciąż mając internet wychodziłam z orgin, było to zapisane i gdy znowu chciałam otworzyć program mogłam to zrobić bez dostępu internetu. W tej chwili to nie działa, za każdym razem gdy chcę pograć, muszę włączyć orgin mając internet, przejść w tryb offline i dopiero mogę grać. Proszę o pomoc, gdyż jest to nieco męcząe - chciałabym by powrócono do zapisu ustawienia trybu offline i możliwości włączenia orgina bez internetu. Zwykle uciekam się do grania w momencie gdy tego połączenia nie mam, a i tak nie mogę w nią zagrać przez tak bezsensowną barierę. Pozdrawiam 

Ada

1 Reply

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    8 years ago

@Tutatimens Hej!

Musisz pamiętać, że Origin to usługa online gdzie jeśli wykryje połączenie, będzie starało się je nawiązać (aktualizację itp.) Jeśli korzystasz z laptopa sytuacja jest chyba klarowna w moim odczuciu (mobilność). 🤔 

Jak ustawić tryb offline w Origin:

1. Uruchom Origin, zaloguj się będąc podłączonym do Internetu.

2. Ustaw Origin w trybie offline (kliknij Origin i kliknij tryb offline lub użyj Ctrl + Shift + W)

3. Odłącz komputer od Internetu, a następnie zamknij Origin (kliknij prawym przyciskiem myszy ikonę na pasku zadań, a następnie kliknij Zakończ pochodzenia lub klikając Origin w prawym górnym rogu i opcję Wyjdź)

4. Uruchom Origin logując się normalnie.

5. Jeśli zostanie to zrobione poprawnie, można zacząć grać w swoje gry bez połączenia z Internetem.

Pozdrawiam! :eahigh_file:

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,196 PostsLatest Activity: 2 hours ago