Forum Discussion

JoliPoli_12's avatar
6 years ago
Solved

Gra The Sims 4 nie chce się uruchomić.

Po najnowszej aktualizacji gra The Sims 4 nie chce mi się uruchomić. Ładuje mi się do momentu pokazania na nowym niebieskim tle białego napisu "The Sims 4". Potem pojawia się biały ekran. Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje. Proszę o pomoc. 

• @JoliPoli_12  Witaj

Jeżeli posiadasz modyfikacje/CC w swojej grze, to je powyjmuj z folderu mods np. na pulpit.

Po wyjęciu modyfikacji napraw grę, klikając prawym przyciskiem myszy na okładce gry TS4 w Origin - Moja biblioteka gier. Po naprawie nie wkładając już modów, spróbuj ją uruchomić.

5 Replies

• @JoliPoli_12  Witaj

Jeżeli posiadasz modyfikacje/CC w swojej grze, to je powyjmuj z folderu mods np. na pulpit.

Po wyjęciu modyfikacji napraw grę, klikając prawym przyciskiem myszy na okładce gry TS4 w Origin - Moja biblioteka gier. Po naprawie nie wkładając już modów, spróbuj ją uruchomić.

• @Narayen Witam. Mam ten sam problem co
    @JoliPoli_12, niestety u mnie nie pomogło naprawianie gry. Wyjęłam wszystkie mody, odinstalowałam Origina. Po ponownym zainstalowaniu nic się nie zmieniło. Dezinstalowałam The Sims 4 i znowu nic. Pojawia się nowe niebieskie tło, następnie biały ekran i minimalizuje mi się do małego okienka. Nie wiem już co robić.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 minutes ago
7,722 Posts