Forum Discussion

martysiazel's avatar
martysiazel
Seasoned Newcomer
18 days ago

Gra zacina się o godzinie 8:00

Jestem zdesperowana i pilnie potrzebuję pomocy — mój save w The Sims 4  EA App  stał się prawie całkowicie niegrywalny. Save jest ogromny — gram od listopada, 3 pokolenia, wiele rodzin, i włożyłam w niego miesiące czasu, wysiłku i emocji.

Problem jest katastrofalny: dokładnie o 8:03 każda rodzina w tym świecie laguje tak bardzo, że gra niemal całkowicie się zamraża. Nie mogę przetrwać poranka, co sprawia, że dalsza rozgrywka jest praktycznie niemożliwa.

Usunięcie wszystkich modów, czysty folder The Sims 4 i testy na nowych save’ach nie pomogły. Tymczasowe obejścia, takie jak usunięcie cache czy wyłączenie modów, również zawodzą. Problem dotyczy tylko tego jednego świata, co sprawia, że perspektywa utraty go jest bardzo przykra.

Pilnie proszę o wsparcie techniczne i wskazówki, jak naprawić save, zachowując ten świat. Utworzenie nowego save’a byłoby dla mnie ostatnią ostatecznością, ponieważ bardzo przywiązałam się do rodzin i świata, który stworzyłam przez wiele miesięcy.

Proszę, pomóżcie mi uratować moją grę.

1 Reply

Replies have been turned off for this discussion

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago
7,642 Posts