Forum Discussion

mikulean001's avatar
mikulean001
Rising Rookie
3 years ago
Solved

Granie bez aktualizacji

Witam, chcę zagrać w Simsy, ale widzę, że jest wymagana aktualizacja. Na chwilę obecną nie mam wystarczającej ilości wolnego miejsca na dysku aby ją pobrać. W aplikacji EA nie widzę opcji "graj", jest tylko "aktualizacja". Kiedy funkcjonował jeszcze Origin, istniała możliwość uruchomienia gry bez jej aktualizowania. Czy teraz tak się da?

• @mikulean001 Jeśli aktualizacja została już wydana nie uda się tego punktu ominąć i aplikacja EA będzie podpowiadać instalację wymaganej poprawki. 

Czasami tylko pomaga przełączenie aplikacji EA w tryb offline. 

Dodam, że jeśli na dysku systemowym jest bardzo mało miejsca, może to powodować problemy z grą. 

Pozdrawiam,

EA_Pulsar

7 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago
    @mikulean001

Nie wiem czy to zadziała też w EA ap - nie próbowałam tego ale i tu można wyłączyć aktualizacje
    Kliknij trzy poziome kreski w lewym górnym rogu EA aplikacji.
    Wybierz USTAWIENIA po lewej a następnie po prawej wejdź w Aplikacja
    Znajdź Aktualizacje aplikacji i wyłącz to
    Niestety nie mam pojęcia czy gra się włączy z tą wyłączoną opcją w EA ap
    Proszę, daj znać czy to działa, czy nie
  • EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

@mikulean001 Jeśli aktualizacja została już wydana nie uda się tego punktu ominąć i aplikacja EA będzie podpowiadać instalację wymaganej poprawki. 

Czasami tylko pomaga przełączenie aplikacji EA w tryb offline. 

Dodam, że jeśli na dysku systemowym jest bardzo mało miejsca, może to powodować problemy z grą. 

Pozdrawiam,

EA_Pulsar

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,320 PostsLatest Activity: 2 hours ago