OnciPonciNew Traveler1 month agoGrillowanie - zupa z kasztanówPo wybraniu Weź porcję zupy z kasztanów, mój sim w kolejce ma napisane Weź zupę z żołędzi.07.01.2026_02-11-39.png2.2 MB07.01.2026_02-11-23.png2.1 MB
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 20 hours ago7,611 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 20 hours ago7,611 Posts
Recent DiscussionsBŁĄD Po aktualizacji moja gra calkowicie sie zawiesza! robie wszystko dobrze, mam czysta grę a nic nie moge zrobic Po aktualizacji ekran ładowania wyświetla się bardzo długo Po aktualizacji z 3.02.2026 kiedy np. wchodzę do rodziny, lub chcę przejść do zarządzania światami, ekran ładowania wyświetla się bardzo długo, trwa to 5-10 minut. Dla porównania, przed aktualizacją ...Problem ducha na wynajem Nie da się załatwić problemu ducha w mieszkaniu jako właściciel nieruchomości w dodatku na wynajem [Moved to The Sims 4 PL. Please review our guidelines regarding language posts - CM] Język instalacji gry Chciałabym zmienić język gry z nagielskiego na polski. Zmieniłam region z Wielka Brytania na Polska, generalnie mieniłam wszystko co się dało i gdzie się dało. Odinstalowałam Simsy. Wyczyściłam cache...Zegar w grze się zamraża Hej, mam mały problem. Czas w grze zatrzymuje się o 1:59 (niedziela) i tak się stało trzy razy. Za każdym razem grę mroziło, czas niby leciał dalej, ale gra ani rusz. Próbowałam naprawić grę, usunęła...