Forum Discussion
68 Replies
Dokładnie ten sam problem, właśnie zainstalowałem i nie ma. Kupione w Empiku
- Narayen3 years agoLegend
@powazny_mateusz @emiliaa2002 Witajcie.
Musicie udać się do tych sklepów i wypytać sprzedawcę o klucz na dodatkową zawartość - ogólnie czy sklepy biorą udział w takiej promocji.
- kreatora3 years agoHero (Retired)
@Narayen
Obawiam sie, ze trzeba bedzie dzwonić do biura EA i prosić aby ręcznie dodali ten bonus - już raz tak bylo. Troche potrwa bo najpierw biuro EA w Stanach musi wyrazić na to zgodę. Wiec na dzis pewnie polskie biuro odpowie ze to niemożliwe . Juz raz to przerabialiśmy..w wypadku innego dodatku.. - tą samą sytuację mamy dzisiaj. Znowu...
.Telefon +48 22 397 08 40 - Biuro w Warszawie czynne jest od poniedziałku do piątku w godzinach 12:00 do 21:00 Ea mówi że mają bardzo dużo zgłoszeń na ten temat, i już to ogarniają+ by śledzić ich tweeetera by wiedzieć co z tym zrobią.
- EA_Kalina3 years ago
Community Manager
Hej, Simomaniacy!
Przyglądamy się problemowi, odnośnie braku dodatkowej zawartości do pobrania w The Sims 4 Licealne Lata.
Obserwujcie nasz Tweet, aby być na bierząco: https://twitter.com/EAHelp/status/1552743441578221570
Pozdrawiam,
_Kalina
Po zainstalowaniu najnowszego dodatku nie otrzymałem bonusowej treści.
Dodatek zakupiłem w wersji pudełkowej dzień przed premierą
Proszę o pomoc
Pozdrawiam
Zakupiłem wersje pudełkową w empiku i nie otrzymałem zawartości dodatkowej ,a ponadto wyświetla mi się 2 pary licealnych lat jak na załączonym screenie i 1 posiadam a 2 nie i nie mogę nic z tym zrobić. Czy mogę prosić o pomoc ?
kupiłam w dniu premiery w media expert dodatek The Sims 4 Licealne Lata i nie dostałam gratisowego zestawu „Odjechany sprzęt streamera”HELP. pisałam do EA zero reakcji z ich strony, a zadzwonić nie mam jak. zostałam z niczym EA nie fajnie tak robisz - - ostatni raz coś kupiłam w dniu premiery bo to sie zwyczajnie nie opłaca - mówicie że jeśli się kupi przed 8 września to dostanie się ten gratis ale tak nie jest - wersja pudełkowa nie otrzymałam - „Odjechany sprzęt streamera”HELP
O kurde, mam tak samo. Grę zakupiłem 2 dni przed premierą. Nie kupiłem bezpośrednio na origin ale na innym sklepie internetowym z kluczami do gier. Dodatek sam w sobie jest i działa ale jest taka sklonowania ikonka w menu. Dziwne też że nie otrzymałem dodatkowej zawartości która podobno miała być jak zakupi się dodatek przed 8 września. Możliwe że to jakiś błąd i go naprawią, bo widzę że nie tylko ja mam ten problem.
- danuta7203 years agoHero+
Nikt nie dostał gratisowego zestawu. EA nad tym pracuje
Cytuję stąd: https://twitter.com/TheSims/status/1553139632946257924
"Zdajemy sobie również sprawę z tego, że graczom brakuje dodatkowej zawartości w przedsprzedaży The Sims 4 Lata liceum i zaczęliśmy wprowadzać poprawki na różnych platformach, na których występuje ten problem."
@Puffer_Man133 - zakup w niektórych internetowych sklepach może być problemem - wiele z nich nie są autoryzowanymi sprzedawcami dla EA. W razie problemów jedynie bezpośredni kontakt z doradcą EA wyjaśni wszystkie Twoje wątpliwości:
https://answers.ea.com/t5/Dyskusja-ogolna/Jak-skontaktowac-sie-z-doradca-EA/m-p/5877452
Pozdrawiam.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 30 minutes ago
- 3 hours ago
- 6 hours ago
- 7 hours ago