Forum Discussion
Dokładnie ten sam problem, właśnie zainstalowałem i nie ma. Kupione w Empiku
- Narayen3 years agoLegend
@powazny_mateusz @emiliaa2002 Witajcie.
Musicie udać się do tych sklepów i wypytać sprzedawcę o klucz na dodatkową zawartość - ogólnie czy sklepy biorą udział w takiej promocji.
- 3 years ago@Narayen Udałem się do sklepu zapytać się a sprzedawcy nic o tym nie wiedzą i musiałem reklamację pisać, po tygodniu w reklamacji napisali że nie może być uwzględniona.
- atu273 years agoRising Adventurer@Narayen Witam,a co mają zrobić osoby które kupiły grę w wersji cyfrowej na platformę origin,ale np z eneby czy ?Przedtem tak kupiłam wiejską sielankę w preorder i po wpisaniu klucza w originie szybciej dostałam bonusową zawartość niż samą grę,bez żadnego dodatkowego kodu,a teraz czytam że musi być na to osobny kod,a ja tego dodatkowego kodu nie mam,a kupiłam grę na czas,oryginalną,i myślałam że to jest jedyny wyznacznik otrzymania tej zawartości,tak zresztą było podane w reklamującym dodatek trailerze.
- Narayen3 years agoLegend
@atu27 Witaj 🙂
Takie sklepy internetowe z wersjami cyfrowymi, samymi kluczami dodatku tj. Eneba, Allegro itp. nie są sklepami autoryzowanymi przez EA do sprzedaży produktów i dodatkowo nie są objęte pomocą techniczną ze strony EA, jeżeli kupisz klucz dodatku, a nie dostaniesz osobnego kodu do zawartości, trzeba tam zgłaszać reklamacje, kupując gry w tych sklepach internetowych robisz to na własną odpowiedzialność i ryzykujesz deaktywacją klucza jeśli serwer licencyjny to wyłapie - że klucz pochodzi z nieautoryzowanego sklepu, tym samym tracisz grę (dodatek) i pieniądze, a musisz wiedzieć że te sklepy internetowe, nie biorą na siebie odpowiedzialności, wtedy to można nazwać kwadraturą koła.
Lista autoryzowanych sklepów internetowych z wersjami cyfrowymi jest tutaj - https://help.ea.com/pl/help/faq/where-to-buy-ea-games-v2/
Kupując grę np. w sklepie Origin, Steam albo innym wymienionym pod w/w linkiem są objęte gwarancją, i w przypadku braku klucza na dodatkową zawartość można skontaktować się bezpośrednio z pomocą techniczną EA.
Po dodatkowy kod ze sklepu stacjonarnego np. MediaExpert, MediaMarkt, Empik, o ile bierze udział w takiej promocji, trzeba do nich się zgłaszać i zostało to już wyjaśnione we wcześniejszych wpisach.
- kreatora3 years agoHero (Retired)
@Narayen
Obawiam sie, ze trzeba bedzie dzwonić do biura EA i prosić aby ręcznie dodali ten bonus - już raz tak bylo. Troche potrwa bo najpierw biuro EA w Stanach musi wyrazić na to zgodę. Wiec na dzis pewnie polskie biuro odpowie ze to niemożliwe . Juz raz to przerabialiśmy..w wypadku innego dodatku.. - tą samą sytuację mamy dzisiaj. Znowu...
.Telefon +48 22 397 08 40 - Biuro w Warszawie czynne jest od poniedziałku do piątku w godzinach 12:00 do 21:00- 3 years ago
Ea mówi że mają bardzo dużo zgłoszeń na ten temat, i już to ogarniają+ by śledzić ich tweeetera by wiedzieć co z tym zrobią.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 8 hours ago
- 14 hours ago
- 19 hours ago
- 20 hours ago