Forum Discussion
Hej, Simomaniacy!
Przyglądamy się problemowi, odnośnie braku dodatkowej zawartości do pobrania w The Sims 4 Licealne Lata.
Obserwujcie nasz Tweet, aby być na bierząco: https://twitter.com/EAHelp/status/1552743441578221570
Pozdrawiam,
_Kalina
- EA_Kuba3 years ago
Community Manager
Witajcie,
Dla lepszej przejrzystości forum połączyłem kilka wątków dotyczących problemu z nieotrzymaniem zawartości dodatkowej za pre-order The Sims 4 Licealne Lata (Odjechany sprzęt streamera) w jeden wątek.
Dodatkowo poprawiłem trochę tytuł wątku i przypiąłem go na szczycie kategorii The Sims 4 🙂
Dziękujemy za wszystkie Wasze zgłoszenia. 🙌
Nasze zespoły analizują ten problem i jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy Wam znać.
W międzyczasie upewnijcie się, że zakup został dokonany u autoryzowanego sprzedawcy - (tutaj znajdziecie dyskusję na ten temat) skontaktujcie się z nim, aby upewnić się czy kod nie został do Was wysłany w inny sposób (poprzez np. email), lub nie czeka na Was w sklepie 🙂.
Tych którzy dokonali zakupu poprzez Origin/EA app - proszę o cierpliwość. Zgodnie z informacją cytowaną przez @EA_Kalina @danuta720 pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
W razie jakichkolwiek wątpliwości odnośnie płatności, lub brakującej zawartości - skontaktujcie się z nami bezpośrednio.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 7 hours ago
- 14 hours ago
- 19 hours ago
- 20 hours ago