Forum Discussion
kupiłam w dniu premiery w media expert dodatek The Sims 4 Licealne Lata i nie dostałam gratisowego zestawu „Odjechany sprzęt streamera”HELP. pisałam do EA zero reakcji z ich strony, a zadzwonić nie mam jak. zostałam z niczym EA nie fajnie tak robisz - - ostatni raz coś kupiłam w dniu premiery bo to sie zwyczajnie nie opłaca - mówicie że jeśli się kupi przed 8 września to dostanie się ten gratis ale tak nie jest - wersja pudełkowa nie otrzymałam - „Odjechany sprzęt streamera”HELP
- 3 years ago
oprócz braku tego gratisu to na originie dodatek wyświetla mi się podwójnie - ewidentny błąd i właśnie czytam że nie ja jedna mam te problemy. Co do samego dodatku strasznie się zawiesza i simy się postarzały i inne błędy - ale to wiem że większość ma ten problem. Na normalnej długości życia przynajmniej się tak nie starzeją - na pozostałych długościach niestety można uśmiercić starzeniem całą populacje simów z gry.
- 3 years ago
Dodatek zakupiony na platformie EA posiada te dodatkowe przedmioty, problem występuje w egzemplarzach dodanych kodem produktu, czyli pudełka lub klucze ze stron trzecich
- 3 years ago
Ale tak nie powinno być .......... przecież EA pisze ze jedynym warunkiem dostania gratisu jest kupienie gry przed 8 września 2022 roku - więc szczerze to że sie tego nie dostało to to jest naciąganie klientów na szybsze kupno i oszustwo..............tak to odbieram, gdybym kupiła ten dodatek na steam to wystąpiłabym o zwrot gotówki ale zarejestrowałam dodatek na originie a tu takiej możliwości nie ma. Poza tym tak jak już pisałam zbieram pudełka z the sims 4 więc nie widziałam sensu w kupnie na origin bezpośrednio bo chciałam mieć wersje pudełkową. Na dodatek jak zawsze była płyta CD-DVD w pudełku to po raz pierwszy tego EA też nie dało.
Widzę w tym jedno wyjście by origin ujednolicił ceny i by w pudełku były podawane kody do gratisu............nadmieniam jak dla mnie to oszustwo dziecka i całej rodziny - nie oszukujmy się rodzice kupują dziecku ten dodatek - czasem sami trochę pogrywają - by sprawdzić czy treści są odpowiednie. A jeśli pisze że jeśli się kupi dodatek przed 8 września to się otrzyma gratis to tak powinno być - jak wytłumaczyć teraz 11 latkowi że ma się obyć z niczym? Poza tym bezsensu jakieś treści gratisowe jakby po prostu nie szło dać tych 3 elementów do gry.............. według mnie to ma być zachęta by kupić w dniu premiery lub blisko po niej ..................... ale EA nie fajnie że przemilczeliście że to tylko dla tych co kupili na originie. Akurat my większość kupujemy w dniu premiery a tu chodziło nam o pudełko dlatego było kupione w media expert. (chcieliśmy kupić w empiku ale empik wycofał u nas w mieście gry z sprzedaży). Pozatym te podwyżki cen o 41 zł na originie zniechęcają od kupna tam.
- 3 years ago
Pozatym dodatek widnieje u mnie sklonowany na originie - myślę że to jest główny problem że nie przeszedł gratis. Przy wiejskiej sielance też tak było ale pani z EA odblokowała to jak na twiterze z nią pisałam. Według mnie to jest błąd a nie że jednym przysługuje a jednym nie ten gratis, bo przecież EA napisało że każdy dostanie ten gratis kto kupi dodatek przed 8 września i nie dało wzmianki że musi być kupione w konkretnym miejscu.
- 3 years ago@megi82 Mam to samo pisze na czacie ea już z 10 raz i ciągle piszą to samo że oni nie mogą pomóc bo gra nie została kupiona przez Origin i że mam iść do sprzedawcy po kod i tłumacze im że rok temu było to samo i pisałam i ktoś bez problemu naprawił mi ten błąd ale oni i tak swoje i tak w kółko
- Narayen3 years agoLegend
Trzeba skontaktować się ze sklepem detalicznym, w którym się kupiło ten dodatek nie z producentem - Takie sklepy detaliczne jak Empik czy Mediaexpert do każdego egzemplarza gry, zapewne otrzymują dodatkowe klucze do zawartości dodatkowej i producent gry za to nie odpowiada co się dzieje z tymi kluczami, za towar oraz jego zawartość czy jest kompletny (jak zapewnia producent) odpowiada sam właśnie sklep, tak samo jak kupisz jakąś grę płytową w sklepie i okaże się że płyta jest uszkodzona np. przy transporcie z hurtowni, wyładunku do tego sklepu lub coś innego, nagle pękła lub się porysowała, to nie dzwonisz do producenta o jej wymianę, tylko ten sklep musi się zobowiązać do jej wymiany, a nie producent.
Podobnie może się zdarzyć, jak kupisz np. buty znanej renomowanej marki, a w domu po otwarciu pudełka zauważasz że brakuje sznurowadeł, to po te sznurowadła nie dzwonię do producenta tych butów, tylko idę do sklepu gdzie je kupiłem, żeby te sznurowadła mi dodał.
- 3 years ago@Narayen Ale była jakaś informacje że są kody dodatkowe u sprzedawcy?? Jak tak to proszę o link bo ja nie widziałam więc raczej nie ma takich kodów
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 7 hours ago
- 14 hours ago
- 19 hours ago
- 20 hours ago