Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
6 years ago

Informacja dla grających na Mac OS Lion (10.07)

Drodzy Simomaniacy!

Mamy nadzieję, że wszystko u was w porządku. Jeśli korzystasz z komputera Mac, przeczytaj poniższe informacje!

Jeśli aktualnie grasz w Sims™ 4 i korzystasz z macOS Lion (10.7), nastąpią istotne zmiany, o których musisz wiedzieć. Od przyszłego miesiąca nie będziemy w stanie dłużej wspierać systemu macOS Lion (10.7). 3 października 2019 r. opublikujemy aktualizację, z której nie będą już mogli skorzystać posiadacze The Sims 4 z tym systemem operacyjnym. 

Jeśli chcesz kontynuować grę z systemem macOS Lion (10.7), nie aktualizuj The Sims 4 za pomocą poprawki z 3 października lub jakichkolwiek przyszłych łatek do gry. Aby uniknąć aktualizacji, musisz wyłączyć funkcję automatycznej aktualizacji w Origin. W ten sposób będziesz mieć możliwość dalszej gry, jednak nie otrzymasz żadnych przyszłych aktualizacji do gry podstawowej, ani nie będziesz mieć możliwości korzystania z dodatkowych pakietów wydanych po 3 października. 

macOS Lion (10.7) – Pytania i odpowiedzi

Jak wyłączyć funkcję automatycznej aktualizacji w Origin?

Aby wyłączyć automatyczną aktualizację w kliencie Origin 9:

• Przejdź do menu „Origin” i wybierz „Preferencje”. 
  • W sekcji „Ogólne”, pod nagłówkiem „Aktualizacje”, odznacz opcję „Automatycznie aktualizuj moje gry”.

Wstrzymane zostaną automatyczne aktualizacje wszystkich gier, jakie posiadasz w Origin. Nadal będziesz otrzymywać powiadomienia o dostępności aktualizacji, ale musisz ręcznie wybrać pobieranie aktualizacji. Nie pobieraj ręcznie aktualizacji The Sims 4.

Czy zachowam dostęp do Galerii, jeśli nie będę instalować aktualizacji?

Tak, w dalszym ciągu będziesz mieć dostęp do Galerii oraz przesyłania i pobierania zawartości. 

Czy moje postępy w grze zostaną zapisane, jeśli nie zainstaluję aktualizacji?

Tak, Twoje istniejące zapisy gry zostaną zachowane. 

Czy mogę kontynuować grę ze wszystkimi pakietami, które posiadam?

Tak, wszystkie kupione i zainstalowane pakiety pozostaną zainstalowane. Wszystkie kupione pakiety, które nie zostały jeszcze zainstalowane, będą nadal dostępne do pobrania w aplikacji Origin. 

W które pakiety mogę grać?

Możesz grać we wszystkie wydane pakiety, włącznie z Krainą magii.

No RepliesBe the first to reply

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 17 hours ago