Forum Discussion

AnaSmietana03's avatar
1 year ago

Jak i czy mogę zmienić język gry na angielski

Hej, chciałabym zacząć nagrywać kontent na youtube i streamować na Twitchu. Niestety podczas korzystania z gry nie ma takiej możliwości, zmieniłam język aplikacji EA, ale język gry się nie zmienił. Potem odinstalowałam grę i przy nowej instalacji pojawiła się możliwość zmiany języka na czeski, polski lub rosyjski, ale nie na angielski, który jest językiem międzynarodowym obecnie, dlatego bardzo mnie to zdziwiło. Próbowałam potem zainstalować grę na Steamie ale gra na Steamie jest dostępna z jakiegoś powodu tylko w wersji na Windowsa, a ja korzystam z Maca. Dodatkowym problemem jest fakt, że nie widzę takiego problemu u wszystkich, a jedynie u wąskiej grupy osób., na forum wyczytałam, że gra może mieć blokadę zmiany języka na konkretny region, ale wydaje mi się to dosyć absurdalne ponieważ zanim była ona dostępna za darmo, zapłaciłam za nią żeby mieć wszystkie jej możliwości a nie tylko te które są dostepne w konkretnym regionie, nie spodziewałam się też że umożliwienie gry w języku angielskim będzie takim wyzwaniem dla tek serii. Nie mam możliwości założenia nowego konta EA i pobrania gry w (być może) nielimitowanej wersji, ponieważ mam bardzo wiele dodatków, akcesoriów, zestawów i pakietów rozgrywki, za które zapłaciłam już ponad 3000 zł ale nie mogę z nich korzystać w języku angielskim. Czy jest możliwość podmienienia kopii gry na taka która może być aktywowana w języku angielskim? Czy jest możliwośc może odblokowania u mnie języka angielskiego albo jakiś sposób w którym nie stracę moich dodatków, a będę mogła udostępniać kontent po angielsku? Dziękuję

1 Reply

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 5 hours ago
7,631 Posts