Forum Discussion

martynaaaqq's avatar
1 year ago
Solved

Jak Mieć The sima 4 na pulpicie??

Hejj, mam pytanie jak mieć the sims 4 na pulpicie? Pytam poniewaz od kad przeniosłam gre do kosza (po czy sama znikneła i jej tam nie było), nie mogę znaleść zadnego sposobu by była na pulpicie...

Ma ktoś jakiś pomysł??

• Hej @martynaaaqq 

Zakładając, że Twoja gra nadal jest zainstalowana na komputerze, to musisz przejść do folderu gdzie gra jest zainstalowana. 

Lokalizację tego folderu znajdziesz poprzez kliknięcie trzech kropek w prawym górnym rogu kafelki gry w Bibliotece EA app i wybraniu Właściwości. 

Po otwarciu tego folderu kliknij prawym przyciskiem myszy plik uruchamiający grę (TS4.exe) i wybierz Wyślij do - Pulpit utwórz skrót.

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @martynaaaqq 

Zakładając, że Twoja gra nadal jest zainstalowana na komputerze, to musisz przejść do folderu gdzie gra jest zainstalowana. 

Lokalizację tego folderu znajdziesz poprzez kliknięcie trzech kropek w prawym górnym rogu kafelki gry w Bibliotece EA app i wybraniu Właściwości. 

Po otwarciu tego folderu kliknij prawym przyciskiem myszy plik uruchamiający grę (TS4.exe) i wybierz Wyślij do - Pulpit utwórz skrót.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @martynaaaqq 

Jeśli post @EA_Kuba odpowiedział na Twoje pytanie, nie zapomnij oznaczyć go jako rozwiązanie. Jeśli jednak masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 4 days ago
7,594 Posts