Forum Discussion

kosmitka214's avatar
2 years ago

Jak odzyskać konia

Witam mam pytanie ostatnio z moją simową rodzinka pojechałam na wakacje i wpadłam na pomysł żeby swojego konia którego posiadam oddać pod opiekę ranczerki czyli simce z sąsiedztwa teraz jest problem ponieważ po powrocie z urlopu okazało się że simka której powierzyłam swojego zwierzaka gdzieś go przepiła i już niema tego zwierzaka w jej rodzinie. Przeszukałem każde rodziny ale w żadnej mojego zwierzaka nie ma na świecie mogę go jedynie zaprosić do siebie i spędzić z nim chwilę czasu potem gdzieś znika i nigdzie go nie można znaleźć patrzyłam także na adopcje zwierzaków ale pokazuje mi jedynie jakieś inne konie a mojego nie ma nawet tam czy jest możliwość odzyskania tego zwierzaka ?? Jeśli tak to w jaki sposób bo nawet niema opcji jak w przypadku innych zwierząt by np. Po zaproszeniu zwierzaka na swoją parcele dodać go do rodziny czy da się cos z tym zrobić próbowałam wszystkiego i nic ktoś może coś poradzić? 

3 Replies

• @kosmitka214 

Jeżeli wpiszesz kod "testingcheats true", a potem przy następnej wizycie konia klikniesz na niego lewym klawiszem myszy (przytrzymując równocześnie klawisz Shift), to powinnaś zobaczyć tam opcję "dodaj do rodziny". W ten sposób możesz odzyskać konia. 🙂

Pamiętaj jednak, że oddanie konia innej rodzinie to jak opcja adopcji, więc drugi raz możesz go już nie odzyskać.

Pozdrawiam.

• Ok ale ja gram na x boxsie więc jak tam można to zrobić?? To trochę bez sensu że nie można komuś przekazać zwierzaka ale dziękuję za informację czy w przypadku kotów i psów tak samo to działa ?? Mam też pytanie czy gdybym np zostawiła zwierzaka w swoim domu i bym wysłała simów na kilka dni pobytu poza domem to czy też mi tak odbiorą zwierzaka którego akurat posiadam ?? 

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    2 years ago

@kosmitka214 

Na Xbox-sie powinny działać te same kody, niestety nie gram na tym urządzeniu, więc nie mogę podać żadnych szczegółów.

Natomiast każdy zwierzak traktowany jest przez grę tak samo jak dziecko, gdyż nie może obyć się bez pomocy  dorosłego Sima. Dlatego gdybyś wyjechała na wakacje zostawiając konia (psa, kota) samego w domu to gra go usunie i po powrocie nie znajdziesz go już.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 14 hours ago