TosiaTIGA7 years agoJak przenieść The sims 4 na inny komputer Witam, Potrzebuje sprawdzonego sposobu na przeniesienie gry The sims 4 na inny komputer z moimi rodzinkami [gram bez CC] Pozdrawiam
danuta720Hero+ to rozoli33 years ago@rozoli3 Dziękuję za informację. Bardzo się cieszę. 🙂Udanej zabawy w grze!
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 11 hours ago7,552 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 11 hours ago7,552 Posts
Recent DiscussionsGra nie uruchamia się Cześć. Zainstalowałam na PC wersję podstawową The Sims 4. Od samego początku mam taki problem, że gra się uruchamia i na ekranie startowym się kończy, potem po prostu mnie wywala. Próbowałam naprawy,...Zmiana ID Jak zmienic nazwę ID użytkownika w The Sims 4 na Playstation4? Chciałabym zmienic nazwę ID aby mozna bylo mnie znaleźć w galerii pod inna nazwa. Jest taka możliwość? Jeżeli jest to jak to zrobić krok...Problem z dodatkami Hej! Mam problem z dodatkami zakupionymi na Windows, aktualnie gram na MacBooku i tutaj zaczyna się problem. Najważniejsze dla mnie dodatki nie działają, pomimo że zakupiłam je za własne pieniądze i ...Błąd w aspiracji Udany Rodowód Nie mogę ukończyć aspiracji Udany Rodowód, ponieważ nie zalicza mi aspiracji ukończonej przez dziecko. Próbowałam na różne sposoby polecane w necie - i tak nie działa. gra się nie odpala ://// zpiracilem simsy 4 ale teraz chce grać na oryginalnych i kupować resetować kompa czy jak ? bo miałem anadiusa pewnie coś mi w plikach zepsuł z góry dzięki za pomoc love u