TosiaTIGANot applicable6 years agoJak przenieść The sims 4 na inny komputer Witam, Potrzebuje sprawdzonego sposobu na przeniesienie gry The sims 4 na inny komputer z moimi rodzinkami [gram bez CC] Pozdrawiam
Rosi343Not applicable to Asteyaxxx2 years agoJeżeli zamiast wycinać tych gier, je skopiujesz to tak zostaną one na starym kopie. Jednak ješli je wytniesz to nie
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago7,882 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago7,882 Posts
Recent DiscussionsProblem z włączeniem gry Hejka! Od ostatniej aktualizacji mam problem z włączeniem gry. Wchodzę na EA app i klikam graj a gra muli i muli klikam na kafelek gry ale to nic nie daje, wyłączałam komputer, uruchamiałam ponowni...Nie mogę wejść do trybu życia Hej, przydałby mi się pomoc kogoś trzeciego bo już sama nie wiem co robię źle. Mam problem żeby wejść do trybu życia (uprzedzając robię wszytko z wyjętym folderem mods). Ogólnie działa mi tryb budowa...Błąd w pakiecie rozgrywki "Dzień w spa" Moi simowie poszli do spa i gdy kliknęłam na szafkę na polecenie Przebierz się w szlafrok to zamiast założyć szlafroki założyli kostiumy halloweenowe. Moja simka założyła kostium Ahsoka a mój sim Dar...Błąd z dodatkiem Życie i śmierć Co najmniej od ostatniej aktualizacji występuje u mnie błąd w opcji "odrodź się". Kiedy wybieram rodzinę, w której sim ma się odrodzić, normalnie otwiera się tryb CAS, ale zamiast stworzyć "nowego si...Burglar never spawns, even with Heist Havoc lot challenge enabled Platform: PC Burglar visits no longer occur in my game. I have the “Allow Burglar Visits” option enabled. I also tested the Heist Havoc lot challenge, which is supposed to increase the frequency...