TosiaTIGA6 years agoJak przenieść The sims 4 na inny komputer Witam, Potrzebuje sprawdzonego sposobu na przeniesienie gry The sims 4 na inny komputer z moimi rodzinkami [gram bez CC] Pozdrawiam
Rosi343 to Asteyaxxx2 years agoJeżeli zamiast wycinać tych gier, je skopiujesz to tak zostaną one na starym kopie. Jednak ješli je wytniesz to nie
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 8 hours ago7,689 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 8 hours ago7,689 Posts
Recent DiscussionsUsunięte dodatki Kilka lat temu grałam dużo w ts4, zalogowałam sie do konta ea i w mojej bibliotece są simsy (oczywiście nie pobrane, teraz to robie). Miałam duzo dodatków, pakietów rozgrywki i akcesori, a teraz jedy...Znikające parcele, nieskończone ładowanie ekranu Hej, stworzyłam nowy save- 25.03.2026, w zapisie wstawiałam parcele z galerii i po wymianie parcel z całych ok. 20 światów save się zepsuł parcele zaczęły znikać, ładować się wieczność, w trakcie po...Zniknęła winda w apartamencie w San Myshuno W moim apartamencie w San Myshuno zniknęła winda przy wejściu do mieszkania i został tylko pusty szyb windy. Gra pokazuje komunikat, że parcel wymaga windy dla budynku mieszkalnego (0/1 wymaganych ob...Problem z użyciem przedmiotów w The sims 4 Gram w The Sims 4 na Macu, bez żadnych modów i dodatków. Mam wszystkie wymagane przedmioty do ulepszeń, np. trzy części do elektroniki i trzy typowe części. Kiedy próbuję ulepszyć obiekt, gra twierdz...Mała firma nie działa Parcela ustawiona jako mieszkalna, próbowałam otworzyć na niej małą firmę (sklep). Mała firma otworzona, ale gdy weszłam w tryb budowania i próbowałam ustawić które pomieszczenia są publiczne a któr...